Beyler Wolftü'e Nakit yatırmak mantıklımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wolftü gibi yıllar önce ölmüş bir oyuna cebinde ki parayı yatırmak aptallıktır. Oyun şuanda hileciler sayesinde hala 3-5 oynanıyor. Oyunun bitmemesinin tek sebebi yapımcılarının başarısız ve paraya aç insanlar olması.

envanter hilesinde sadece karekter var aga silah yok
nası yok birsürü silah var a dan z ye

Beyler Wolfteamda 11 yıllık elmas hesabım var ara sıra girip oynuyorum sizce nakit çekmek mantıklımı ? :kappajail:

og dövmecilerinden oynanmıyor oyun hani nakit çekip saglam og li hesap dizmek mantıklımı ? :brainfree:
bir sürü yorum okudum onlar senin durumunu anlayamaz evet bu oyunda hile bir sürü sayısız eğer bir klanın varsa ve kurt slotların açık ise yıkım sarıyo cw de ama yanında mutlaka yasaklı atacak adam olsun hile açan olursa diye . ha hileyle bile en fazla 1 2 hafta zevk alırsın şahsen ben envanter için kullanıyorum kurta pek fazla şeyi yok.

Beyler Wolfteamda 11 yıllık elmas hesabım var ara sıra girip oynuyorum sizce nakit çekmek mantıklımı ? :kappajail:

og dövmecilerinden oynanmıyor oyun hani nakit çekip saglam og li hesap dizmek mantıklımı ? :brainfree:
güzel bi ekibin varsa oyun sarıyosa oynuyosan mantıklı onun dışında arada biri giriyosan hiç yatırma daha iyi

300 lirayı geçmeyecek şekil de yüklersen mantıklı

oyunu seviyorsan ve sürekli oynuyorsan lazım olan eşya çok o eşyalarda nakitli mecburen nakit yükleyerek sahip olabilirsin zevk alıyorsan yüklemen mantıklı

hafta sonları %50 %60 jp çevirme bonusu oluyor ufak çaplı nakit yatırıp takılmalık insan için çar dizersin kurt işi masraflı oluyor güç slotların varsa aurora kutusu alıp og dövmesi pro seti çıkarabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt