sadece sende gözüküyor hile olduğun belli oluyorarte al 300 tlye og tattoos var
nası yok birsürü silah var a dan z yeenvanter hilesinde sadece karekter var aga silah yok
bir sürü yorum okudum onlar senin durumunu anlayamaz evet bu oyunda hile bir sürü sayısız eğer bir klanın varsa ve kurt slotların açık ise yıkım sarıyo cw de ama yanında mutlaka yasaklı atacak adam olsun hile açan olursa diye . ha hileyle bile en fazla 1 2 hafta zevk alırsın şahsen ben envanter için kullanıyorum kurta pek fazla şeyi yok.Beyler Wolfteamda 11 yıllık elmas hesabım var ara sıra girip oynuyorum sizce nakit çekmek mantıklımı ?
og dövmecilerinden oynanmıyor oyun hani nakit çekip saglam og li hesap dizmek mantıklımı ?
güzel bi ekibin varsa oyun sarıyosa oynuyosan mantıklı onun dışında arada biri giriyosan hiç yatırma daha iyiBeyler Wolfteamda 11 yıllık elmas hesabım var ara sıra girip oynuyorum sizce nakit çekmek mantıklımı ?
og dövmecilerinden oynanmıyor oyun hani nakit çekip saglam og li hesap dizmek mantıklımı ?
knk bana dc den ulaşman lazım acil dc : mantiiwi300 lirayı geçmeyecek şekil de yüklersen mantıklı