Kanka orda envanteri etkinleştiri açıyon sonra gözüküyor sunucu seçme yerindeyken istediğin silahı edvantere atiyon sonra giriyon bititkardeşim bende yok işte gözükmüyo
eyvallah bildiri içinŞahsi fikrimi söylüyorum bu dönemde yatırmak mantıksız oyun zaten 2017,2018 de bitti, daha neyine nakit yatıracaksın ki dost, o parayla kullanıcısı aktif olan oyunlara para yatır bence CS, Valo gibi yada mobil de oynadığın oyun vs varsa onlara yatır daha mantıklı, ama WT den uzak dur kesinlikle zaten oyunun %80'i hile olmuş o hilecilerin yarısı bu forumda yarısı da normal parayla alanlar hep yani zevk falan 1 gram alamazsın paran da boşa gider.
yemeğimi yiyorum kanka zatendegmez reis git dışardan yemek ye
klan benim kankamantıklı değil artık tabi klanda değilsen klandaysan mantıklı
o dövme sadece sende gözüküyor kanka ama diğer oyuncularda gözükmüyor normal dövme yaniarte al 300 tlye og tattoos var
klan vs falan takılıyorsan az bir miktar yatırmak evet mantıklı fakat seri atıyorsan mantıklı degil forumdaki hileyi aç vur geçBeyler Wolfteamda 11 yıllık elmas hesabım var ara sıra girip oynuyorum sizce nakit çekmek mantıklımı ?
og dövmecilerinden oynanmıyor oyun hani nakit çekip saglam og li hesap dizmek mantıklımı ?
HİLE FİXXXXXXXXXklan vs falan takılıyorsan az bir miktar yatırmak evet mantıklı fakat seri atıyorsan mantıklı degil forumdaki hileyi aç vur geç
nakit yatıracagın paraya hile al o zamanHİLE FİXXXXXXXXX