beyler valoranttan ban yedim bana spoof ile ilgili yardım lazım

evet attım bios up down da yaptım
tekrar ban attı 3. maçta

ekledım kardesım kabul eder misin?
Windows 11 geçip tpm secure boot ne var ne yok açtım şuan için çok iyi durumdayım val5 almıyorum. Sabaha kadar pcyi açık bırakacağım bakalım sabah val5 olacak mı hadi iyi geceler arkadaşlar.

Windows 11 geçip tpm secure boot ne var ne yok açtım şuan için çok iyi durumdayım val5 almıyorum. Sabaha kadar pcyi açık bırakacağım bakalım sabah val5 olacak mı hadi iyi geceler arkadaşlar.
bende windows 11 yaptım 5 saat oynuyorum eralde kalktı

Hocam olmazsa haber verin çözeriz :perfect:

beyler valoranttan ban yedim bana spoof ile ilgili yardım lazım ücretsiz çalışan ücretsiz spoofer var mı acaba bana bu konuda yardımcı olacak birini arıyorum. sitedeki spoofu denedim bios upgrade de yaptım o çalışmadı alternatifi yok mudur bu işin?
Benimde ban sorunum varda başda spoof buldum ark verdi sonrasında win11 yapdım pc şu anda ban durumum yok.
Hocam olmazsa haber verin çözeriz :perfect:
Benim banda şu anda bu şekilde kalkdı denuvodan sonra :d

Belescilige bu kadar konmaya gerek yok

Parayla hile açıyorsunuz bedava spoofer arıyorsunuz hemde rioterlarin forumlara akın edip methodlari fix ettirdiği bir devirde

Free aramayın bir zahmet.

Belescilige bu kadar konmaya gerek yok

Parayla hile açıyorsunuz bedava spoofer arıyorsunuz hemde rioterlarin forumlara akın edip methodlari fix ettirdiği bir devirde

Free aramayın bir zahmet.
Free arayan yok zaten, parayla aldiklarimiz bile is yapmiyor. Woofer plus aldik mesajlara bile yanit vermiyorlar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt