wissper
Gold Üye
ekledim kabul edermisinekledımde kullanıcı yok dıyor BulletProof/Mustafa#8412 ekler misin
ekledim kabul edermisinekledımde kullanıcı yok dıyor BulletProof/Mustafa#8412 ekler misin
sanmıyorum bunun kısa surede dt olcaginı kdbmkdfjskedit2: yeni rage atmalik free hile düşecek uc'yeLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ayrıca , Bedava ve public method ise neden şu an baniniz kalkmıyor? Bedava ve public methodu yapmakta zorlanıyor musunuz yoksa? Madem public methodlar işe yarıyor neden spoof arıyorum konusu açılıyor ve her konunun altında bir şeyler deneyip başarısız oluyorsunuz?Ortada satışını sunduğun hiçbir yazılımın yok, free yöntemleri bana para ilemi yapacaksın
ÇÖZÜM BULDUNUZ MUbeyler valoranttan ban yedim bana spoof ile ilgili yardım lazım ücretsiz çalışan ücretsiz spoofer var mı acaba bana bu konuda yardımcı olacak birini arıyorum. sitedeki spoofu denedim bios upgrade de yaptım o çalışmadı alternatifi yok mudur bu işin?
...Ayrıca , Bedava ve public method ise neden şu an baniniz kalkmıyor? Bedava ve public methodu yapmakta zorlanıyor musunuz yoksa? Madem public methodlar işe yarıyor neden spoof arıyorum konusu açılıyor ve her konunun altında bir şeyler deneyip başarısız oluyorsunuz?
Eğer bu sorularıma mantikli cevap verebilirseniz
Söz veriyorum spoofer falan satmayacagim kimseye
Teşekkürler iyi gunler
sıkıntılı işler beyler .anakartım biostar biostar h81mhv3