yinemasallah
Gold Üye
Güzel kardeşim monitörü neremden çıkarayım bulayımbaşka monitöre bagla kasadanmı monitörenmi anlaşılır
Güzel kardeşim monitörü neremden çıkarayım bulayımbaşka monitöre bagla kasadanmı monitörenmi anlaşılır
yumruklamadan önce düşünseydin knk .dGüzel kardeşim monitörü neremden çıkarayım bulayım
İntel f serisi yada ryzen işlemci varsa görüntü gelmez yineEkran kartını çıkartın ve monitörü dahili vga girişine bağlayarak tekrar kasayı açın. Sorununuz devam ediyor mu diye kontrol edin.
Masaya yumruk pc çökmek hmm nasıl becerdin broYa kısaca anlatayım o-c kardeşim pedere girdiğim bi siteyi söyledi. Pederde geldi saydı gitti bende sinirden masaya vurdum bi bakktım ekran gitti awk napcam acil biri bişi desin kasa çalışıyor ekran yok
Aga çaktırma işte ekran gitti hayla açılmadıMasaya yumruk pc çökmek hmm nasıl becerdin bro
Kanka monitör fiyatlarına bir göz atmanı istiyorum senden. En kötüsü min 20kKnk yeni bir monitör al. GG ez
abartma kanka o neymiş amk ADKJQWLKDJWQKQJEkliKanka monitör fiyatlarına bir göz atmanı istiyorum senden. En kötüsü min 20k