Arıyorum beyler fivem için hile arıyorum

keyseri kullanmayı bilmiyorsanız detect diyip geçmeyin daha nuiframe stoplamayı bilmeden aimbot açıp tak tak vurursan ban yersin tabi keyser yetkilisi değilim ama kaliteli bişeyi de kötülemeyin eskiden olsa evet berbat derdim ama keyser her hileye benzemez kullanmayı bilirsen finiac ws fg yada electron gibi ac'leri çok rahat geçip nocliple gezersin bile.

forte bi ara detectlendi yetkili kadrosu user dosya paylaşımından vs ama şuanki durumunu bilmiyorum.
onu nasıl öğrenicez

l0g bırakmayan bypass diye bişey olmasa ud piyasası efi bios cheatler neden var, hayatında sadece macho keyser loaderlı hileler kullanıp bilmedigin konular hakkında yorum yapmamanı oneririm ve ayrıca 35k dediğin şeyler aylık 1700-1800 arası hileler biosu ne sanıyorsun onuda anlamadım, sana niye cevap verdim onuda bilmiyorum aslında. Daha fazla yazmayacagım bilmediginiz konular hakkında yanlış yorum yönlendirme yapmayın...
bypasstan kastım efi bios bazlı pahalı hileler değil zaten, gidip 3-5 liraya keyser yada farklı bi hile alıp forumda sağda solda cleaner satıyorum exeyi açıyosun keysere tıklayıp temizle diyosun l0g kalmıyor diyen adamların bypasslarından bahsediyorum hani şu bi ara 300 400 liraya forumda da satılıp reverse edilip open source paylaşılan exelerden.Ben önerdiğim hileler içerisinde detekt yiyip ban yemediğim hileleri baz aldım ha redengine biraz sıkıntı onun dışında keyser macho gibi hileler zaten esp pvp bazlı, biraz daha heartbeat muhabbetlerini çözersen daha detaylı kullanırsın demek istedim.Fortenin detect muhabbetlerini de şuan için değil zamanında hepimizin tanıdığı bir ac arkadaşın olaylarıyla alakalı bazı duyumlar videolar paylaşıldı buna ithafen söyledim detect demedim zaten şuanki durumunu bilmiyorum.Bir de lütfen kendin ile Aynı şeyden bahsettiğimiz bir konuda fikrin farklıymış gibi konuşman garip.Hayırlı geceler.

bypasstan kastım efi bios bazlı pahalı hileler değil zaten, gidip 3-5 liraya keyser yada farklı bi hile alıp forumda sağda solda cleaner satıyorum exeyi açıyosun keysere tıklayıp temizle diyosun l0g kalmıyor diyen adamların bypasslarından bahsediyorum hani şu bi ara 300 400 liraya forumda da satılıp reverse edilip open source paylaşılan exelerden.Ben önerdiğim hileler içerisinde detekt yiyip ban yemediğim hileleri baz aldım ha redengine biraz sıkıntı onun dışında keyser macho gibi hileler zaten esp pvp bazlı, biraz daha heartbeat muhabbetlerini çözersen daha detaylı kullanırsın demek istedim.Fortenin detect muhabbetlerini de şuan için değil zamanında hepimizin tanıdığı bir ac arkadaşın olaylarıyla alakalı bazı duyumlar videolar paylaşıldı buna ithafen söyledim detect demedim zaten şuanki durumunu bilmiyorum.Bir de lütfen kendin ile Aynı şeyden bahsettiğimiz bir konuda fikrin farklıymış gibi konuşman garip.Hayırlı geceler.
çok konuşuyon da baya boş konuşuyon ya valla 1 paragrafta 2 cümlelik şeyi anlatmışsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt