Arıyorum beyler fivem için hile arıyorum

neredeyse çıktığından beri lifetime üyelik kullanıyorum, hwid sıfırlayıp eşime dostuma sattığım hesaplarım da oldu forum hariç.Hiçkimsenin daha global ban yediğini görmedim, keyser almadan önce farklı birşey kullandıysan mutlaka global ban yersin.

komiksin, kendi steam hesabımdaki rockstar external'den global yedi hala daha banlıyım.Redengine, keyser, macho, susano, tzx, forte, her birini kullandım forte hariç hepsinde de lifetime üyeliğim var çokta kasma
kullanmadım keyser harici private monuel check tüm aclerde çıkmayacak ne öneriyorsun

neredeyse çıktığından beri lifetime üyelik kullanıyorum, hwid sıfırlayıp eşime dostuma sattığım hesaplarım da oldu forum hariç.Hiçkimsenin daha global ban yediğini görmedim, keyser almadan önce farklı birşey kullandıysan mutlaka global ban yersin. vs vs

komiksin, kendi steam hesabımdaki rockstar external'den global yedi hala daha banlıyım.Redengine, keyser, macho, susano, tzx, forte, her birini kullandım forte hariç hepsinde de lifetime üyeliğim var çokta kasma
externalden ban yedim hıhım

undetectten bahsetmiş...
keyseri kullanmayı bilmiyorsanız detect diyip geçmeyin daha nuiframe stoplamayı bilmeden aimbot açıp tak tak vurursan ban yersin tabi keyser yetkilisi değilim ama kaliteli bişeyi de kötülemeyin eskiden olsa evet berbat derdim ama keyser her hileye benzemez kullanmayı bilirsen finiac ws fg yada electron gibi ac'leri çok rahat geçip nocliple gezersin bile.
kullanmadım keyser harici private monuel check tüm aclerde çıkmayacak ne öneriyorsun
forte bi ara detectlendi yetkili kadrosu user dosya paylaşımından vs ama şuanki durumunu bilmiyorum.

keyseri kullanmayı bilmiyorsanız detect diyip geçmeyin daha nuiframe stoplamayı bilmeden aimbot açıp tak tak vurursan ban yersin tabi keyser yetkilisi değilim ama kaliteli bişeyi de kötülemeyin eskiden olsa evet berbat derdim ama keyser her hileye benzemez kullanmayı bilirsen finiac ws fg yada electron gibi ac'leri çok rahat geçip nocliple gezersin bile.

forte bi ara detectlendi yetkili kadrosu user dosya paylaşımından vs ama şuanki durumunu bilmiyorum.
anladım dostum keyser falan andetekt exe loader nc ac bypass falan :haha:

externalden ban yedim hıhım
x48 veya open source paylaşılan externaller bir ara sürekli crash attırıyordu, bu crashlog'ları istesende bloklayamıyorsun.Biraz banwave araştır kim neyden yemiş öğrenirsin senle tartışamıycam boş yere

anladım dostum keyser falan andetekt exe loader nc ac bypass falan :haha:
eğer ac yada ocean için diyosan l0g bırakmayan bypass bulamazsın.Ben hileyle oynıyım diyorsan rage oynamadığın sürece düşük fov smooth silent ile çok rahat oynarsın bukadar uğraşmana gerek yok, paraya kıyım diyorsan 35k para verir tek ********** bios hile alırsın zaten

x48 veya open source paylaşılan externaller bir ara sürekli crash attırıyordu, bu crashlog'ları istesende bloklayamıyorsun.Biraz banwave araştır kim neyden yemiş öğrenirsin senle tartışamıycam boş yere

eğer ac yada ocean için diyosan l0g bırakmayan bypass bulamazsın.Ben hileyle oynıyım diyorsan rage oynamadığın sürece düşük fov smooth silent ile çok rahat oynarsın bukadar uğraşmana gerek yok, paraya kıyım diyorsan 35k para verir tek ********** bios hile alırsın zaten
l0g bırakmayan bypass diye bişey olmasa ud piyasası efi bios cheatler neden var, hayatında sadece macho keyser loaderlı hileler kullanıp bilmedigin konular hakkında yorum yapmamanı oneririm ve ayrıca 35k dediğin şeyler aylık 1700-1800 arası hileler biosu ne sanıyorsun onuda anlamadım, sana niye cevap verdim onuda bilmiyorum aslında. Daha fazla yazmayacagım bilmediginiz konular hakkında yanlış yorum yönlendirme yapmayın...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt