usxr
Efsane Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Macho alacaksan wentra da alman lazımmantıklı öyle yapıcam
Macho alacaksan wentra da alman lazımmantıklı öyle yapıcam
anladım eywinternal keyser var ama spoof içinfalan filan daha susano öneririm
keyser global attı .dfree external hilelerin çoğundan global ban yersin gidip rockstar ve spoofla uğraşmak zorunda kalırsın 1 hafta harçlık biriktir macho veya keyser al geç
ZNSJCNSKDNAJDNJCJSNCJAJXJQNXJSFHWJfree external hilelerin çoğundan global ban yersin gidip rockstar ve spoofla uğraşmak zorunda kalırsın 1 hafta harçlık biriktir macho veya keyser al geç
mwbyte free devam knks senöyle çok abartı bişey olmasada olur hani bi slient bi strafe bide araç falan filan olursa iiy olur
keyser internal ama atırcagını düşünmiyorumZNSJCNSKDNAJDNJCJSNCJAJXJQNXJSFHWJ
EXTERNAL HILELER GLOBAL MI ATTIRIYOMUS
mwbyte free devam knks sen
gidip boklu free internal kullanırsan global atar da external global ne alaka çözemedimkeyser internal ama atırcagını düşünmiyorum
neredeyse çıktığından beri lifetime üyelik kullanıyorum, hwid sıfırlayıp eşime dostuma sattığım hesaplarım da oldu forum hariç.Hiçkimsenin daha global ban yediğini görmedim, keyser almadan önce farklı birşey kullandıysan mutlaka global ban yersin.keyser global attı .d
komiksin, kendi steam hesabımdaki rockstar external'den global yedi hala daha banlıyım.Redengine, keyser, macho, susano, tzx, forte, her birini kullandım forte hariç hepsinde de lifetime üyeliğim var çokta kasmaZNSJCNSKDNAJDNJCJSNCJAJXJQNXJSFHWJ
EXTERNAL HILELER GLOBAL MI ATTIRIYOMUS
mwbyte free devam knks sen