Çözüldü berat.ffr cfrag. co Delta force security luna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ürün aktif olarak stabil çekilde çalışıyor. Herhangi bir çalışmamazlık söz konusu değil.
Ürün hyperv kullandığı için avx desteklemeyen amd işlemcilerde diski brick edebiliyor bu olay herkeste olmuyor kodlayıcıya göre 10/3-5 bana göre 10/8.
Ürünün sergilendiği sayfada gereken tum bilgiler listelenmiş ve bunu kabul ederek satın almıştır.
Yine de insiyatifimi kullanarak müşteriye 1günlük btg vereceğimi söyledim. Cheatglobal moderatör ve yönetici kadrosu artık bir karar vermeli.

yanlış mesaj attım kb

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

uygun bir şekilde konuyu düzenleyin
Hocama bronz üye olduğum için düzenleme yapamıyorum , mod arkadaş aynı yazıyı attı yorumlara atmak zorunda kaldım.

burada suç ana geliştiricide güncellemelerden sonra bir çok ürünü amd desteklemiyor, ama sırf satmak için kendi sellix'ine intel amd yazıyor ve bayilere intel / amd destekliyor olarak söylüyor sizde bayi olarak kendi sattığınız yerde amd ve intel yazıyorsunuz ama sattıktan sonra anlıyorsunuz ki amd işlemcilerde hile sorun çıkarıyor yani bunu 4-5 müşteriye satmadan tecrübe edinemiyorsunuz. Yazılımcıda asla size böyle sorunları var demiyor :D olay böyle, suç bayide değil ana geliştiricide. tabiki bayi bunu tecrübe edinip %80 çalışmayacağı halde amd çalışıyor diyorsa suç ondadır.

buraya yazdığım için kimse kusura bakmasın bu berat arkadaş aynı sorunu banada yaşattı ne iade ne değişim yaptı full ud diyerek bana içinde sadece esp olan bi rust hilesi sattı 8 dakika sonra ban yedim daha adam vurmadan eac perma ban yedim beni 1 hafta oyaladı geliştiriciden mesaj bekliyorum diye iadede yapmadı değişimde şimdide mesajlarıma cevap alamıyorum böyle devam ederse bende şikayet konusu açacağım

Satış yaptıkları siteye giriş yapıldığında DELTA FORCE SECURITY LUNA adlı hilenin AMD ve INTEL işlemcilerde çalıştığı yazıyor , buna dayanarak gidip hileyi satın aldım 1 günlük denemek için daha sonrasında DC üzerinden ticket açıp hileyi teslim aldım ve arkasından aramızda bu konuşmalar gerçekleşti

Hile % 80 AMD işlemcilerde bilgisayarın bozulmasına sebebiyet vermesine rağmen sitede AMD işlemcilerde çalıştığı yazıyor. Herhangi bir ücret iadesi talep etmedim, sadece forumdaki arkadaşlara haber verme açısından bu arkadaşın site üzerindeki AMD işlemcide çalışıyor kısmını düzeltmesini rica edicem başka arkadaşların da bu şekilde mağduriyet yaşamaması açısından.
daha önce fecurity battlebit ve unturned kullanmıştım. AMD r7 3700x ve 5600x ile. Brick durumu ile karşılaşmadım. Delta'ya özel bir durum olabilir.
Bİr de fecurity kullanmanı önermem çabuk dt oluyor ürünleri

konu altına iade olmalı yazan satıcıların hepsi kendileri iade vermemek için kırk takla atıyor bu adama iade yapılsın diyor çok komiksiniz :D

buraya yazdığım için kimse kusura bakmasın bu berat arkadaş aynı sorunu banada yaşattı ne iade ne değişim yaptı full ud diyerek bana içinde sadece esp olan bi rust hilesi sattı 8 dakika sonra ban yedim daha adam vurmadan eac perma ban yedim beni 1 hafta oyaladı geliştiriciden mesaj bekliyorum diye iadede yapmadı değişimde şimdide mesajlarıma cevap alamıyorum böyle devam ederse bende şikayet konusu açacağım
Sana tam olarak ne yaşattım hocam? Rust lite ürünü zaten undetected sana bunu pmden'de söyledim burda da söylüyorum ürünü aktif kullanan müşterilerim var 1 tanesi bile Lite ürününden yasaklama almadı. Ürünün içinde sadece esp yok exploitler ve admin detector bile var. Vanguard mı bu? 8dakika içerisinde insta ban yiyeceksin. Seni 1 hafta boyunca oyalamadan sana tüm şeffaflığı ile herşeyi anlattım. Geliştiriciye'de senin için sordum Lite'dan yasaklama alan birileri var mı diye. Kendisi bana Lite'dan yasaklama alan olmadığını sadece pro'dan yasaklama alan olduğunu iletti sana bunu bizzat yazdım. Beni tanıyanlar hem websiteye hemde müşterilere tek baktığımı bilir ekstra olarak 12-14 çalışan birisiyim mesajlara istenildiği vakit cevap veremiyorum. Kullanıcı sözleşmesini ve iade politikası sayfasını ziyaret edip okumannı şiddetle tavsiye ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt