Çözüldü berat.ffr cfrag. co Delta force security luna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu elemanda tam tokatcı vibe ı var

Adam telafi etmek istiyor sonucu merak ediyorum.

Tam anlamıyla dolandırıcılık, başka bir açıklaması yok.

Adam telafi etmek istiyor sonucu merak ediyorum.
Buraya konu açmadan iade veya telafi edeyim demedi. İade olmadığını , geliş fiyatından başka hile satabileceğini söyledi. Ben iade veya başka bir hile istemiyorum. bu şekilde başkaları da mağdur olmasın istiyorum. Sitede yazanla sonradan yapılan açıklama dolandırıcılıktan başka bir şey değil.

Buraya konu açmadan iade veya telafi edeyim demedi. İade olmadığını , geliş fiyatından başka hile satabileceğini söyledi. Ben iade veya başka bir hile istemiyorum. bu şekilde başkaları da mağdur olmasın istiyorum. Sitede yazanla sonradan yapılan açıklama dolandırıcılıktan başka bir şey değil.
elemanın hareketler saçmalık, tam dayaklık

%80 ihtimalle sistemi brick ediyorsa, ilgili urunun aciklama kismina en azindan bir uyari gecmesi lazimdi. Urunu alanin elinde patliyor gibi birsey ozaman bu.

%80 ihtimalle sistemi brick ediyorsa, ilgili urunun aciklama kismina en azindan bir uyari gecmesi lazimdi. Urunu alanin elinde patliyor gibi birsey ozaman bu.
Klasik avx1 desteği olmayan amd işlemcilerinde brick olma durumu var kodlayıcıyı %30 civarında belirtiyor. Ben ise bunu %60 civarında olduğunu düşünüyorum. Websitesinde de avxi belirtiyorum fakat alan kişilerin pek okuduğunu düşünmüyorum. Yine de müşteriye durum telefası için ilk başta geliş fiyatından btg vereceğimi söyledim. Şimdi ise ücret vermesine gerek yok 1günlük btg erişimini kendi cebimden karşılıyacağımı söyledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt