underwater
Moderatör
- İletişim
bronz üye olduğunuzdan kaynaklı, sorun değil.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbende öyle bir şey gözükmüyor
bronz üye olduğunuzdan kaynaklı, sorun değil.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbende öyle bir şey gözükmüyor
he bana pahalıdan urun satmaya calısıyodubu elemanda tam tokatcı vibe ı var
Buraya konu açmadan iade veya telafi edeyim demedi. İade olmadığını , geliş fiyatından başka hile satabileceğini söyledi. Ben iade veya başka bir hile istemiyorum. bu şekilde başkaları da mağdur olmasın istiyorum. Sitede yazanla sonradan yapılan açıklama dolandırıcılıktan başka bir şey değil.Adam telafi etmek istiyor sonucu merak ediyorum.
elemanın hareketler saçmalık, tam dayaklıkBuraya konu açmadan iade veya telafi edeyim demedi. İade olmadığını , geliş fiyatından başka hile satabileceğini söyledi. Ben iade veya başka bir hile istemiyorum. bu şekilde başkaları da mağdur olmasın istiyorum. Sitede yazanla sonradan yapılan açıklama dolandırıcılıktan başka bir şey değil.
Klasik avx1 desteği olmayan amd işlemcilerinde brick olma durumu var kodlayıcıyı %30 civarında belirtiyor. Ben ise bunu %60 civarında olduğunu düşünüyorum. Websitesinde de avxi belirtiyorum fakat alan kişilerin pek okuduğunu düşünmüyorum. Yine de müşteriye durum telefası için ilk başta geliş fiyatından btg vereceğimi söyledim. Şimdi ise ücret vermesine gerek yok 1günlük btg erişimini kendi cebimden karşılıyacağımı söyledim.%80 ihtimalle sistemi brick ediyorsa, ilgili urunun aciklama kismina en azindan bir uyari gecmesi lazimdi. Urunu alanin elinde patliyor gibi birsey ozaman bu.
Tamam olum anladık her yorumun ayrı trolelemanın hareketler saçmalık, tam dayaklık