Çözüldü berat.ffr cfrag. co Delta force security luna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hawza

Bronz Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @sifonburak50
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Sitede Çalışıypr denilen ürün satın alımdan sonra %80 bilgisayarı bozma ihtimali var denildi
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 09.02.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/cfrag-...zla-ueruen-sizlerle.65491/page-3#post-1213379
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; Ekran görüntülerini konuya bıraktım
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Satış yaptıkları siteye giriş yapıldığında DELTA FORCE SECURITY LUNA adlı hilenin AMD ve INTEL işlemcilerde çalıştığı yazıyor , buna dayanarak gidip hileyi satın aldım 1 günlük denemek için daha sonrasında DC üzerinden ticket açıp hileyi teslim aldım ve arkasından aramızda bu konuşmalar gerçekleşti

Hile % 80 AMD işlemcilerde bilgisayarın bozulmasına sebebiyet vermesine rağmen sitede AMD işlemcilerde çalıştığı yazıyor. Herhangi bir ücret iadesi talep etmedim, sadece forumdaki arkadaşlara haber verme açısından bu arkadaşın site üzerindeki AMD işlemcide çalışıyor kısmını düzeltmesini rica edicem başka arkadaşların da bu şekilde mağduriyet yaşamaması açısından.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Satış yaptıkları siteye giriş yapıldığında DELTA FORCE SECURITY LUNA adlı hilenin AMD ve INTEL işlemcilerde çalıştığı yazıyor , buna dayanarak gidip hileyi satın aldım 1 günlük denemek için daha sonrasında DC üzerinden ticket açıp hileyi teslim aldım ve arkasından aramızda bu konuşmalar gerçekleşti

Hile % 80 AMD işlemcilerde bilgisayarın bozulmasına sebebiyet vermesine rağmen sitede AMD işlemcilerde çalıştığı yazıyor. Herhangi bir ücret iadesi talep etmedim, sadece forumdaki arkadaşlara haber verme açısından bu arkadaşın site üzerindeki AMD işlemcide çalışıyor kısmını düzeltmesini rica edicem başka arkadaşların da bu şekilde mağduriyet yaşamaması açısından.
Geçmiş olsun kardeşim

Satış yaptıkları siteye giriş yapıldığında DELTA FORCE SECURITY LUNA adlı hilenin AMD ve INTEL işlemcilerde çalıştığı yazıyor , buna dayanarak gidip hileyi satın aldım 1 günlük denemek için daha sonrasında DC üzerinden ticket açıp hileyi teslim aldım ve arkasından aramızda bu konuşmalar gerçekleşti

bence paranı iade istemelisin sonuç olarak çalışmayan bir ürünün iadesini yapmaları gerekiyor

Adam çalışmıyor demiyor 10 çalıştırmadan 8'i bilgisayarı bozuyor keyfin isterse dene diyor. :D
kısaca çalışmıyor demenin bir farklı yolu opsiyonel olarak düşüncem satın alımdan önce bunu belirtmedilerse iade etmeliler
Ek olarak : satın alımdan önce işlemci sormak yerine satın alımdan sonra direk sorulmasıda ayrı bir garip satışı yapabilmek için bir tur sahtekarlık

kısaca çalışmıyor demenin bir farklı yolu opsiyonel olarak düşüncem satın alımdan önce bunu belirtmedilerse iade etmeliler
Satış yaptıkları sitede çalışıyor olarak gözüküyor ona kanıp satın aldık sonra bu muhabbet çıktı ortaya . Sadece bunu düzeltsinler dolandırıcılıktan başka bir şey değil.

Satış yaptıkları sitede çalışıyor olarak gözüküyor ona kanıp satın aldık sonra bu muhabbet çıktı ortaya . Sadece bunu düzeltsinler dolandırıcılıktan başka bir şey değil.
mantıken ürün çalışıyor ve sizde çalışmıyor ise bu sizlik durum ancak satıcı işlemci konusunda satın alımdan önce sanırsam hiç bahsetmedi gibi :D geçmiş olsun hocam

mantıken ürün çalışıyor ve sizde çalışmıyor ise bu sizlik durum ancak satıcı işlemci konusunda satın alımdan önce sanırsam hiç bahsetmedi gibi :D geçmiş olsun hocam
Ürünü açıp denemeyi bi taraflarım yemedi %80 ihtimalle sorun çıkacak diyor işlemcim AMD olduğu için sorun bende :D. Ürün hakkında site üzerinden video vs. izleyip ban riskini sorup satın aldım işlemci hakkında vs bir şey ben sormadım o da söylemedi zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt