Open Source BEGİNİN EMU AÇILMAMA FİX (avx2 fix)

ssxlery

Silver Üye
Arkadaslar beginin emu acilmayip kapanabiliyor bunun sebebi 4.nesil altı işlemci kullanmanız bunun icin bi program gelistirdim aşşağıya koyuyorum dosyaları buildlenmis ve opensrc hallerini koyuyom
ÇALIŞTIRMA
indirdiğiniz avx2_veh.dll ,injector.exe ve PLAY.bat'ı masaüstüne atıyosunuz bu beginin v5 sürümü için 1 kere çalışması yeter açılması için baska yada eski sürümlerde istiyosanız PLAY.bat'ta "%USERPROFILE%\AppData\Local\Microsoft\Windows\beg_run.exe" şu satırı değiştirirsiniz dosya konumunu yazarsınız
dw:
injector vt:
dll vt:

Eline saglık kullanmıyıcam fakat birşeyler üretebiliyor olman taktir edilmesi gerekdigini düşündüm.

==========================================
Vanguard Emulator - AVX2 Fix

[INJECTOR] DLL injected successfully (HMODULE: 0x00000000088F0000)
[INJECTOR] Process exited with code: 3221225477

Program kapandi.
Press any key to continue . . .

Arkadaslar beginin emu acilmayip kapanabiliyor bunun sebebi 4.nesil altı işlemci kullanmanız bunun icin bi program gelistirdim aşşağıya koyuyorum dosyaları buildlenmis ve opensrc hallerini koyuyom
ÇALIŞTIRMA
indirdiğiniz avx2_veh.dll ,injector.exe ve PLAY.bat'ı masaüstüne atıyosunuz bu beginin v5 sürümü için 1 kere çalışması yeter açılması için baska yada eski sürümlerde istiyosanız PLAY.bat'ta "%USERPROFILE%\AppData\Local\Microsoft\Windows\beg_run.exe" şu satırı değiştirirsiniz dosya konumunu yazarsınız
dw:
injector vt:
dll vt:
e.s

Vanguard Emulator - AVX2 Fix

[INJECTOR] DLL injected successfully (HMODULE: 0x00000000088F0000)
[INJECTOR] Process exited with code: 3221225477

Program kapandi.
Press any key to continue . . .
kanka beginin hangisinkini kullanıyon 1 kere acmis olman lazım o acilan 2.exe varya onun dosya konumunu bul yaz oraya

ÇALIŞTIRMA
dw:
injector vt:
dll vt:
4. Nesil altı işlemci ne olum çöpten mı alıyorsunuz PC yi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt