hileleri açtığım test pc imde öyle kanka i7 14 filanmı almalıydım4. Nesil altı işlemci ne olum çöpten mı alıyorsunuz PC yi
Arkadaslar beginin emu acilmayip kapanabiliyor bunun sebebi 4.nesil altı işlemci kullanmanız bunun icin bi program gelistirdim aşşağıya koyuyorum dosyaları buildlenmis ve opensrc hallerini koyuyom
ÇALIŞTIRMA
indirdiğiniz avx2_veh.dll ,injector.exe ve PLAY.bat'ı masaüstüne atıyosunuz bu beginin v5 sürümü için 1 kere çalışması yeter açılması için baska yada eski sürümlerde istiyosanız PLAY.bat'ta "%USERPROFILE%\AppData\Local\Microsoft\Windows\beg_run.exe" şu satırı değiştirirsiniz dosya konumunu yazarsınız
dw:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
injector vt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dll vt:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kanka niye oyle diyon aq uzuldumdostum ai ye yazmışsın ai de sana avx2 kodlarını desteklemiyor demiş sde ile çalıştırmış 2 gram aklı olan yapar zaten basit bi olay neyse oyuna daha çok v1let yığmaya teşvik etmemek için paylaşmadım ben ama yinede aine sağlık
üzülme canım ben oyuna 11 12 yaşında hile dolacak anlamında sinirlendim zaten pc leri desteklemiyor die giremiyorlardı artık her maçda hile görüyom neyse yinede eline sağlık üzülme .dkanka niye oyle diyon aq uzuldum
kanka dc versem bana bi yardım etsenkanka niye oyle diyon aq uzuldum
ne diyonİndirmeyin bu beginin attıklarını sabahtan beri eliften mesaj geliyo
kulamıycaksın burda ne işlin var broüzülme canım ben oyuna 11 12 yaşında hile dolacak anlamında sinirlendim zaten pc leri desteklemiyor die giremiyorlardı artık her maçda hile görüyom neyse yinede eline sağlık üzülme .d
emu değil dayıbende direkt val 5 veriyor
kolay knk begi loderni play olana atıçan bu kadarkanka dc versem bana bi yardım etsen