Güncelleniyor Battlefi̇eld 1 Premi̇um ESP Wall Hack 29.05.2024 Akti̇f EA Bypass

Bf5 versiyonunu çok aradım ama bulamıyorum ücretli 1-2 tane buldum onlarda sadece aylık satıyor ve 30-50 dolar civarı bu oyuna artık kimse hile yapmıyormu diyicem o kadar rus ve çinli bu hileyi nerden alıyor

güzele benziyor keşke battlefield olsada oynasam

29.05.2024 AKTİF
Öncelikle konuyu begenirseniz beni çok mutlu edersiniz şimdiden teşekkürler.
:yazı:
Xenox injektörü açın bf1premium dll yi oyuna injekt edin menü ins tuşu ile açılır videoda gösterdigim ayarlarda kalsın oyun içerisinde menü degişiklik yapmak isterseniz önce esc basınız.
Sag tık basılı tuttugunuzda otomatik nişan alacaktır.
Mor renk görünenler araçlar at uçak vs

Esp açtıgınızda adamlar sarı renk görünürse açıkta duruyor demektir.
:indir:

:video:

:resim:

Konu yöneticiler tarafından incelenip Çalışıyor yazısını gördükten sonra kullanabilirsiniz.

Teşekkürler Eline Sağlık Kral

Her hilede ban riski vardır ben saat olarak yaklaşık 40 saat toplam hileli oyun oynadım herhangi bir sorun yaşamadım sadece bazı özel sunucularda sunucu sahibi sizi banlayabilir oyundan ban yediğinizi düşünmeyin.
Birde hileyi çok abartmadan kullanırsanız sevinirim bizim keyfimiz başkalarının zevkini mahfetmesin teşekkürler.
:) hile kullanmak

Lobideyken açtığımda oyun kapanıyordu ama maça girdikten sonra açınca hiçbir sıkıntı olmadı, esp çalışıyor ama aimbot çalışmıyor yinede güzel hile eline sağlık hocam.

Lobideyken açtığımda oyun kapanıyordu ama maça girdikten sonra açınca hiçbir sıkıntı olmadı, esp çalışıyor ama aimbot çalışmıyor yinede güzel hile eline sağlık hocam.
Oyun ayarlarından ham fare verisini kapatın ve oyunu çerçevesiz modda oynayın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt