Oldu hocam sağ olun.Oyun ayarlarından ham fare verisini kapatın ve oyunu çerçevesiz modda oynayın
Oldu hocam sağ olun.Oyun ayarlarından ham fare verisini kapatın ve oyunu çerçevesiz modda oynayın
ANLIK OLARAK ÇALISIYOR OYUNDAN ATMA PROBLEMI YASAYAN ARKADAŞLAR ÇERCEVESİZ MODDA ÇALISTIRSIN .
SADECE AİM CALISMIYOR GİBİ DURUYOR VEYA BEN FARK ETMİYORUM
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Oyun ayarlarından ham fare verisini kapatın ve oyunu çerçevesiz modda oynayın
Hocam sağ tık basınca aimbot çalışmıyor
Oyun ayarlarından ham fare verisini kapatın ve oyunu çerçevesiz modda oynayın
Gördüğüm en ahlâklı hilecisin dostum bende yıllardır csyi hileyle oynuyorum hâlâ kimse kullandığımı bile bilmiyor hile kullanırken dozunu kaçırmamak en iyisiHer hilede ban riski vardır ben saat olarak yaklaşık 40 saat toplam hileli oyun oynadım herhangi bir sorun yaşamadım sadece bazı özel sunucularda sunucu sahibi sizi banlayabilir oyundan ban yediğinizi düşünmeyin.
Birde hileyi çok abartmadan kullanırsanız sevinirim bizim keyfimiz başkalarının zevkini mahfetmesin teşekkürler.
Xenos yerine : extreme injector kullana bilirsin.Hocam xenos u açınca "Bu yazılım, oyunla aynı anda çalıştırılamaz (104) : Xenos" diye hata veriyor, daha dün girdim normal bi şekilde açıldı. anlamadım bu işi
Evet çalışıyor.Aktif çalışıyor mu arkadaşlar
extreme injector veya guided hacking injector dene.Hocam xenos u açınca "Bu yazılım, oyunla aynı anda çalıştırılamaz (104) : Xenos" diye hata veriyor, daha dün girdim normal bi şekilde açıldı. anlamadım bu işi