binary okuyucu yazıyorum az bekle pylingual çökmüşdesource var mı ?
binary okuyucu yazıyorum az bekle pylingual çökmüşdesource var mı ?
pylingual olmasa herkesin vay haline..binary okuyucu yazıyorum az bekle pylingual çökmüşde
Sakin.dostum hani o bir tool ya kafan çalışmıyor mu amk sen .net ile yazılmış bir dosyanın sourcesine erişmek istiyorsan dnSpy kullanmak zorundasın şimdi çıkıp bende dnSpy olmasa reverserlerin vay haline! mi diyim anaokulu çocuğu beynine sahipsin büyük ihtimalle
agresif bir yorum olmuşdostum hani o bir tool ya kafan çalışmıyor mu amk sen .net ile yazılmış bir dosyanın sourcesine erişmek istiyorsan dnSpy kullanmak zorundasın şimdi çıkıp bende dnSpy olmasa reverserlerin vay haline! mi diyim anaokulu çocuğu beynine sahipsin büyük ihtimalle
Bro dc gelsene bi bisey diyecegimagresif bir yorum olmuş
agresif bir yorum olmuş
#[INFO]: by voltia
#[INFO]: version:1.1
#[INFO]: running
#[INFO]: fridibuckv1.exe
#[INFO]: entry point:1c5n925Z0s6X0c4mthsUVinUF.pyc
#[INFO]: Last line:pass
#[INFO]: Finished
import hashlib
import uuid
from datetime import datetime, timedelta
def lisans_hash(anahtar):
return hashlib.sha512(anahtar.encode()).hexdigest()
def cihaz_hash():
mac_adresi = hex(uuid.getnode())
return hashlib.sha256(mac_adresi.encode()).hexdigest()
gecerli_lisanslar_hash = {
lisans_hash("mIj!Rc7$qSod9fCqwsw517I5" + cihaz_hash()): {"gecerli": True, "sure": datetime.now() + timedelta(days=30)},
}
def lisans_dogrulama():
girilen_lisans = input("Lütfen lisans anahtarınızı girin: ")
girilen_lisans_hash = lisans_hash(girilen_lisans + cihaz_hash())
if girilen_lisans_hash in gecerli_lisanslar_hash:
lisans_bilgisi = gecerli_lisanslar_hash[girilen_lisans_hash]
if lisans_bilgisi["gecerli"] and lisans_bilgisi["sure"] > datetime.now():
print("Lisans doğrulandı, hoş geldiniz!")
return True
else:
print("Lisans süresi dolmuş.")
return False
else:
print("Geçersiz lisans anahtarı veya bu cihazda geçerli değil.")
return False
if __name__ == "__main__":
print("Gelişmiş Lisans Doğrulama Sistemine Hoş Geldiniz!")
while not lisans_dogrulama():
pass
eline koluna sağlık tebrik ederim <3@Fridibuck güzelmişPython:#[INFO]: by voltia #[INFO]: version:1.1 #[INFO]: running #[INFO]: fridibuckv1.exe #[INFO]: entry point:1c5n925Z0s6X0c4mthsUVinUF.pyc #[INFO]: Last line:pass #[INFO]: Finished import hashlib import uuid from datetime import datetime, timedelta def lisans_hash(anahtar): return hashlib.sha512(anahtar.encode()).hexdigest() def cihaz_hash(): mac_adresi = hex(uuid.getnode()) return hashlib.sha256(mac_adresi.encode()).hexdigest() gecerli_lisanslar_hash = { lisans_hash("mIj!Rc7$qSod9fCqwsw517I5" + cihaz_hash()): {"gecerli": True, "sure": datetime.now() + timedelta(days=30)}, } def lisans_dogrulama(): girilen_lisans = input("Lütfen lisans anahtarınızı girin: ") girilen_lisans_hash = lisans_hash(girilen_lisans + cihaz_hash()) if girilen_lisans_hash in gecerli_lisanslar_hash: lisans_bilgisi = gecerli_lisanslar_hash[girilen_lisans_hash] if lisans_bilgisi["gecerli"] and lisans_bilgisi["sure"] > datetime.now(): print("Lisans doğrulandı, hoş geldiniz!") return True else: print("Lisans süresi dolmuş.") return False else: print("Geçersiz lisans anahtarı veya bu cihazda geçerli değil.") return False if __name__ == "__main__": print("Gelişmiş Lisans Doğrulama Sistemine Hoş Geldiniz!") while not lisans_dogrulama(): pass
yaw hangi programla yaptım bi yardım edin ya geride kaldım@Fridibuck güzelmişPython:#[INFO]: by voltia #[INFO]: version:1.1 #[INFO]: running #[INFO]: fridibuckv1.exe #[INFO]: entry point:1c5n925Z0s6X0c4mthsUVinUF.pyc #[INFO]: Last line:pass #[INFO]: Finished import hashlib import uuid from datetime import datetime, timedelta def lisans_hash(anahtar): return hashlib.sha512(anahtar.encode()).hexdigest() def cihaz_hash(): mac_adresi = hex(uuid.getnode()) return hashlib.sha256(mac_adresi.encode()).hexdigest() gecerli_lisanslar_hash = { lisans_hash("mIj!Rc7$qSod9fCqwsw517I5" + cihaz_hash()): {"gecerli": True, "sure": datetime.now() + timedelta(days=30)}, } def lisans_dogrulama(): girilen_lisans = input("Lütfen lisans anahtarınızı girin: ") girilen_lisans_hash = lisans_hash(girilen_lisans + cihaz_hash()) if girilen_lisans_hash in gecerli_lisanslar_hash: lisans_bilgisi = gecerli_lisanslar_hash[girilen_lisans_hash] if lisans_bilgisi["gecerli"] and lisans_bilgisi["sure"] > datetime.now(): print("Lisans doğrulandı, hoş geldiniz!") return True else: print("Lisans süresi dolmuş.") return False else: print("Geçersiz lisans anahtarı veya bu cihazda geçerli değil.") return False if __name__ == "__main__": print("Gelişmiş Lisans Doğrulama Sistemine Hoş Geldiniz!") while not lisans_dogrulama(): pass
önce kendim cozuyorum sonra bunun gibiler olduğunda otomatik cozmesi icin arkadasla bizim scripte ekliyoruz. bunun yada buna benzer seylerle karşılaştığında benzedigi yontemleri deneyen birşey. public degilyaw hangi programla yaptım bi yardım edin ya geride kaldım