Pylingual patladı sanırsam.Ayrıca discorddan ekliyiz galiba.Nickiniz tam olarak nedir birşey soracaktımproje tek bir pyc'de değil
evet
Pylingual patladı sanırsam.Ayrıca discorddan ekliyiz galiba.Nickiniz tam olarak nedir birşey soracaktımproje tek bir pyc'de değil
evet
hayır patlamadı pyc de sıkıntı var gibi her decompileri denedim ancak çoğu hata verip çoğundada başarılı oldu ancak başarılılar 0 byte hiçbir kod yokPylingual patladı sanırsam.Ayrıca discorddan ekliyiz galiba.Nickiniz tam olarak nedir birşey soracaktım
Kanka normal çalışan bir pyc atıyorum pylinguala onuda cıkarmıyor internal server diyor.hayır patlamadı pyc de sıkıntı var gibi her decompileri denedim ancak çoğu hata verip çoğundada başarılı oldu ancak başarılılar 0 byte hiçbir kod yok
bendede aynı pylingua yerine normal decompiler kullanmayı denedim ondada aynısını verdi.Kanka normal çalışan bir pyc atıyorum pylinguala onuda cıkarmıyor internal server diyor.
fridibuckPylingual patladı sanırsam.Ayrıca discorddan ekliyiz galiba.Nickiniz tam olarak nedir birşey soracaktım
ee işte istediğim şey bu adımları geçmeniz zatenbendede aynı pylingua yerine normal decompiler kullanmayı denedim ondada aynısını verdi.
Kanka bir kaç dakikaya kodu atacak gibi duruyorum Ne olduğunu ne yaptığını anladım çünkü.fridibuck
ee işte istediğim şey bu adımları geçmeniz zaten
coming...proje tek bir pyc'de değil
evet
çok zor hocamfridibuck
ee işte istediğim şey bu adımları geçmeniz zaten
hadi bekliyorum mutlu olurum yaparsan eğercoming...
zor değil sadece sıralamayı doğru yapmak önemli (bence)çok zor hocam
Dostum ĞÜŞASXĞÜASDŞĞÜASĞÜŞDA kanka Pylingual calıssa bitirdim herşeyi tüm pyc dosyalarını temizledim ÜĞŞASXŞĞÜASĞÜŞDAĞŞÜSDÜAĞŞSDhadi bekliyorum mutlu olurum yaparsan eğer
zor değil sadece sıralamayı doğru yapmak önemli (bence)