wolfroxs
Bronz Üye
hocam yalan söylemeyin olması lazımmalesef çalışmıyor. .jar dosyasını açtıktan sonra cheat activated sesi geliyor fakat sonrası yok
hocam yalan söylemeyin olması lazımmalesef çalışmıyor. .jar dosyasını açtıktan sonra cheat activated sesi geliyor fakat sonrası yok
atılan konusmaları okudum adamlar src istememişler ki anydeskten veri aktarımını kapatıp verebilirlerdi , ne koypala yapıstır yapabilir nede dosya aktarabilirlerdi vermediklerine göre var bişeykoskoca df allahın yan çarı nasıl ona src atmazlar?!!?!?
sen çalıştır bakıyım olacak mıhocam yalan söylemeyin olması lazım
moonware etkilendi demek istedin sanırım (awayı bilmiyorum onlarda banladı mı)Dostlarım Beklenen BanWawe Geldi Bu Yazılım Ban Wawe den etkilendi dhdhshgsuahshsusu
kufurlermi etmis ? sen kimsin falanmi demis ? tum chati okudum ve yazdigin konusmayla alakasi yok ordaki sohbetin nerden bile bilirsiniz demis df source inceliyelim demis onlarda gostermemis sorucelerini ve atilmislar formdan bu kadar basit ay yok kufur edilmis ay saygisizlik yapilmis hakki yok bakmaya sourceye demis bu kadar abartmakda ustune yok seninde qaliba ?Alakası yok. DF'ye yazıyor bunlar biz niye ban yedik diye df'de bunlara yazılımınıza rat atmışsınız o yüzden moderatörler sizi banlamış diyor. Bunlarda yapmadık öyle birşey diyor df'ye sonra df'de kanıtlar mısınız bana size yardım edeyim savunayım diyor bunlarda df'ye küfürler yağdırıyor işte sen kimsin sana niye source göstercez falan. Ondan sonra df yine size yardım edebilirim bakın bana kanıt sunun diyor tekrar anydesk istiyor bunlardan (adam yine iyi davranıyo) anydesk atın ordan sizin pcye bağlanıp src'yi inceleyim rat olup olmadığını anlayım sizi savunayım diyor. Bunlar yine df'ye koskoca cg kurucusuna sen kimsin ki sana src göstercez diyor. Sen kimsin ki sana kanıt suncaz? Diyorlar.. DF'de hiçbişi söylemeden adamları arkadaşlıktan çıkarıyor (iyi sövmemiş)
Sen koskoca platformun sahibi olcan bu platformu alın teriyle emeğinle bu günlere getircen 2 tane götü boklu velet gelcek senin kurduğun bir dünyada satış yapacak ve sana atar gider yapacak. Var mı olm öyle bir dünya?? Ha hain kürtler yediği kaba sıçan örümcekler
olmadısen çalıştır bakıyım olacak mı
sen ne anlatiyon dosdum ?koskoca df allahın yan çarı nasıl ona src atmazlar?!!?!?
ban wawe geldi kim kullanıyorsa uçtu geçmiş olsun cümlemize
Away Private Valorant Arduino Aimbot
Build Download Link :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Source Download Link :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Source VirusTotal Sonuçları :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Build Virus Total Sonuçları :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Forum Link : https://cheatglobal.com/konu/away-privat..
Valorant İçin Free Ardunio Color Bot İstemişsiniz
Hayrını Görün İlgiye Göre Sürekli Devamı Gelir
Onay Gelmeden Açmayın Beni Bilen Bilir
Bu Bir Video Linki Üstüne Tıklayın: Canlarım Bir Önceki Konudaki Yönlendirme Silindi Ve Buraya Taşındı Anlayışınız İçin Teşekkürler
Kullanımı:
Dostlarım Öncelikle Dosyayı İndirin Ve Ardunionuzu Sisteminize Bağlayın
Ardından Jar Dosyamızı Açalım ( İlk Defa Kullanıcaklar İçin Biraz Uzun Sürebilir Ardunio İçin Gerekli Şeyler Kuruluyor)
Tadaa Hileniz Hazır Açın Girin Speed'i Arttırmak İsterseniz Jar Dosyasını Açtığınız Dosya Konumuna Bir Dosya Gelicek Save Dosyasıdır O Dosyayı Notepad Olur Metin Belgei Olur Farklı Bir Yöntem İle Açın Ve Speedinizi Arttırın.
İstekler:
Buraya Ağlamaya Gelip Yorum Yapacksan Yapma Aslanım Lütfen Yorma Beni