Alakası yok. DF'ye yazıyor bunlar biz niye ban yedik diye df'de bunlara yazılımınıza rat atmışsınız o yüzden moderatörler sizi banlamış diyor. Bunlarda yapmadık öyle birşey diyor df'ye sonra df'de kanıtlar mısınız bana size yardım edeyim savunayım diyor bunlarda df'ye küfürler yağdırıyor işte sen kimsin sana niye source göstercez falan. Ondan sonra df yine size yardım edebilirim bakın bana kanıt sunun diyor tekrar anydesk istiyor bunlardan (adam yine iyi davranıyo) anydesk atın ordan sizin pcye bağlanıp src'yi inceleyim rat olup olmadığını anlayım sizi savunayım diyor. Bunlar yine df'ye koskoca cg kurucusuna sen kimsin ki sana src göstercez diyor. Sen kimsin ki sana kanıt suncaz? Diyorlar.. DF'de hiçbişi söylemeden adamları arkadaşlıktan çıkarıyor (iyi sövmemiş)
Sen koskoca platformun sahibi olcan bu platformu alın teriyle emeğinle bu günlere getircen 2 tane götü boklu velet gelcek senin kurduğun bir dünyada satış yapacak ve sana atar gider yapacak. Var mı olm öyle bir dünya?? Ha hain kürtler yediği kaba sıçan örümcekler