AWAY Private - Valorant Arduino Aimbot Source - Crâcked 😈

moonwarenin ban yemesinin sebebi df lemden source istemiş lemde vermemiş df banlamış
Alakası yok. DF'ye yazıyor bunlar biz niye ban yedik diye df'de bunlara yazılımınıza rat atmışsınız o yüzden moderatörler sizi banlamış diyor. Bunlarda yapmadık öyle birşey diyor df'ye sonra df'de kanıtlar mısınız bana size yardım edeyim savunayım diyor bunlarda df'ye küfürler yağdırıyor işte sen kimsin sana niye source göstercez falan. Ondan sonra df yine size yardım edebilirim bakın bana kanıt sunun diyor tekrar anydesk istiyor bunlardan (adam yine iyi davranıyo) anydesk atın ordan sizin pcye bağlanıp src'yi inceleyim rat olup olmadığını anlayım sizi savunayım diyor. Bunlar yine df'ye koskoca cg kurucusuna sen kimsin ki sana src göstercez diyor. Sen kimsin ki sana kanıt suncaz? Diyorlar.. DF'de hiçbişi söylemeden adamları arkadaşlıktan çıkarıyor (iyi sövmemiş)

Sen koskoca platformun sahibi olcan bu platformu alın teriyle emeğinle bu günlere getircen 2 tane götü boklu velet gelcek senin kurduğun bir dünyada satış yapacak ve sana atar gider yapacak. Var mı olm öyle bir dünya?? Ha hain kürtler yediği kaba sıçan örümcekler

Alakası yok. DF'ye yazıyor bunlar biz niye ban yedik diye df'de bunlara yazılımınıza rat atmışsınız o yüzden moderatörler sizi banlamış diyor. Bunlarda yapmadık öyle birşey diyor df'ye sonra df'de kanıtlar mısınız bana size yardım edeyim savunayım diyor bunlarda df'ye küfürler yağdırıyor işte sen kimsin sana niye source göstercez falan. Ondan sonra df yine size yardım edebilirim bakın bana kanıt sunun diyor tekrar anydesk istiyor bunlardan (adam yine iyi davranıyo) anydesk atın ordan sizin pcye bağlanıp src'yi inceleyim rat olup olmadığını anlayım sizi savunayım diyor. Bunlar yine df'ye koskoca cg kurucusuna sen kimsin ki sana src göstercez diyor. Sen kimsin ki sana kanıt suncaz? Diyorlar.. DF'de hiçbişi söylemeden adamları arkadaşlıktan çıkarıyor (iyi sövmemiş)

Sen koskoca platformun sahibi olcan bu platformu alın teriyle emeğinle bu günlere getircen 2 tane götü boklu velet gelcek senin kurduğun bir dünyada satış yapacak ve sana atar gider yapacak. Var mı olm öyle bir dünya?? Ha hain kürtler yediği kaba sıçan örümcekler
Katılıyorum kanks iyi olmuş

Alakası yok. DF'ye yazıyor bunlar biz niye ban yedik diye df'de bunlara yazılımınıza rat atmışsınız o yüzden moderatörler sizi banlamış diyor. Bunlarda yapmadık öyle birşey diyor df'ye sonra df'de kanıtlar mısınız bana diyor bunlarda df'ye küfürler yağdırıyor işte sen kimsin sana niye source göstercez falan. Ondan sonra df tekrar anydesk istiyor bunlardan (adam yine iyi davranıyo) anydesk atın ordan sizin pcye bağlanıp src'yi inceleyim rat olup olmadığını anlayım sizi savunayım diyor. Bunlar yine df'ye koskoca cg kurucusuna sen kimsin ki sana src göstercez diyor. DF'de hiçbişi söylemeden adamları arkadaşlıktan çıkarıyor (iyi sövmemiş)

Sen koskoca platformun sahibi olcan bu platformu alın teriyle emeğinle bu günlere getircen 2 tane götü boklu velet gelcek senin kurduğun bir dünyada satış yapacak ve sana atar gider yapacak. Var mı olm öyle bir dünya??
evet hocam baya küfürler yağdırıyorlar hem de nasıl bu arada yağdırdığı küfürleri atabilir misiniz lütfen bi mevzu var da orada kullanmam lazım

evet hocam baya küfürler yağdırıyorlar hem de nasıl bu arada yağdırdığı küfürleri atabilir misiniz lütfen bi mevzu var da orada kullanmam lazım
Adam sizi savunmam için bana gerekçe gösterin kanıt verin dediğinde sen kimsin ki sana kanıt suncam demek küfretmek saygısızlık etmek değil mi kanks

lan olum 200 TL'ye gidip aurdino aldım. Moonware alacaktım ban yedirttiniz adama, away alayım diyecektim cracklediniz. Napmaya çalışıyorsunuz aliminyum ya..

sizin discordda paylaştığınız şeylerden gördüm bende oraya bak
image.png
image.png
image.png

tam olarak hangi ss hocam 6.0 miyopum okunmuyo

Adam sizi savunmam için bana gerekçe gösterin kanıt verin dediğinde sen kimsin ki sana kanıt suncam demek küfretmek saygısızlık etmek değil mi kanks
hocam mesajları eğer gözün dışında bi yerinle okuduysan öyle sen kimsin gibi şeyler görmen normal gözünle okursan düzgün bi konuşma görüceksin sen kimsin gibi 1 kelime yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt