AWAY Private - Valorant Arduino Aimbot Source - Crâcked (Exposed V7) 😈

Hangisi Daha Mantıklı

• Kullanılan toplam oy
    121
sasuke sizin oraya geldimi la spotify ben siz cmd ile müzik felan açıyonuz sanıyordum iyi iyi güsel olmuş 😆 solas slowed reverb var öneririm mağarada yankı yapabilir ama biraz

sasuke sizin oraya geldimi la spotify ben siz cmd ile müzik felan açıyonuz sanıyordum iyi iyi güsel olmuş 😆 solas slowed reverb var öneririm mağarada yankı yapabilir ama biraz
baba yeni build ne zaman gelir imzadaki dc çalısmıo sanırım

baba yeni build ne zaman gelir imzadaki dc çalısmıo sanırım
imzadaki dc çalışıyor kopyala yapıştır yaparken sorun oluyor efm yada o şekildee olmazsa forumun discordundan etiketle dönüş yaparım ve onlar güncelledikçe ardından konuyu güncelliyoruz zaten

Aman aman hocam :D konunuz kaldırılmıştı tekrar hoş geldiniz :D

Gercekten kullanan birisi oldumu dunden beri ve ya sen kendin kullandin mi peki?ban durumu nedir

Gercekten kullanan birisi oldumu dunden beri ve ya sen kendin kullandin mi peki?ban durumu nedir
açıkçası kendi düşüncem çöpün olması gereken yerde kalması ve kendim ve çevremdekilere kullandırmamak elinde kaliteli spooferı olmayanlara önermiyorum ne kadar banwawe den etkilenmedik deselerde kullanıcılarının ban yediklerini biliyoruz güneclleme yaptıklarını biliyoruz yani şuan büyük ihtimalle banlanırsınız ama biraz sürer tadını çıkartırsınız

bi tur daha gülebilirmiyiz adhasködgasdhasdfashgsada

Son düzenleme:
açıkçası kendi düşüncem çöpün olması gereken yerde kalması ve kendim ve çevremdekilere kullandırmamak elinde kaliteli spooferı olmayanlara önermiyorum ne kadar banwawe den etkilenmedik deselerde kullanıcılarının ban yediklerini biliyoruz güneclleme yaptıklarını biliyoruz yani şuan büyük ihtimalle banlanırsınız ama biraz sürer tadını çıkartırsınız

bi tur daha gülebilirmiyiz adhasködgasdhasdfashgsada
Peki cevap icin cok tesekkurler.xD

arduino adımlarını yaptıktan sonra böyle bir hata veriyor ikinci programı yüklemiyor
image.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt