- İletişim
beni çok üzüyorsun birdaha konuşmayalım ayrılmamız lazım sakın peşimden gelmediscorddan eklersen derletişiriz burda yazmak zor oluyo
beinm
beni çok üzüyorsun birdaha konuşmayalım ayrılmamız lazım sakın peşimden gelmediscorddan eklersen derletişiriz burda yazmak zor oluyo
beinm
kim olduğum hiç bir şeyi değiştirmez vereceğin yanıt maksimum bunu da crackle onu da crackle nedense her gün yeni bir Crâck konusu açılıyorattım ya menüyü mal kör mü gözün
sen olcy misin shouildi misin ona göre yanıt vericem sana
sana yeni korumayı attım olcayım crackledikten sonra bana yazarsınkim olduğum hiç bir şeyi değiştirmez vereceğin yanıt maksimum bunu da crackle onu da crackle nedense her gün yeni bir Crâck konusu açılıyor
sasukee hani ben crackletcektim hani o görevi bana vermiştin ona başka birşey ver şey şey olsun sizin yerinize menüyü baştan yazsın olurmusana yeni korumayı attım olcayım crackledikten sonra bana yazarsın
detected pixelxin benim umrumda bile değil sana bir kardeş tavsiyesi vereyim fantasyi sal git kendi işini yap bakkalcı falan olsana yeni korumayı attım olcayım crackledikten sonra bana yazarsın
boşa nefesini yorma ben ortak dediğim adamı yarı yolda para için bırakacak kadar gerizekalı mıyım?detected pixelxin benim umrumda bile değil sana bir kardeş tavsiyesi vereyim fantasyi sal git kendi işini yap bakkalcı falan ol
yanii olabilir evet aslında evetboşa nefesini yorma ben ortak dediğim adamı yarı yolda para için bırakacak kadar gerizekalı mıyım?
susar mısın sahibinle konuşuyorum kankamyanii olabilir evet aslında evet
hocam o zaman sen de @FiddLer, @ItsGamerDoc gibi "sahibi" olduğun "insanları" ayak altından çek, ezilmesinler.susar mısın sahibinle konuşuyorum kankam
ne diyorsun sasuke laflarına dikkat et bak benim dedemin yan çar ak partide çaycı doğru konuşsusar mısın sahibinle konuşuyorum kankam