AWAY Private - Valorant Arduino Aimbot Source - Crâcked (Exposed V7) 😈

Hangisi Daha Mantıklı

• Kullanılan toplam oy
    121
cd C:\Users\90544\Desktop\ \İş\musteri
java -jar Crâcked.jar

bu kısmı kendinize göre ayarlayın en son diğerini yazın "cd" kısmını silmeyin
Hocam nerede yanlış yapıyorum anlamadım dediğiniz gibi yaptım fakat bu kez de unable to acces jarfile Crâcked.jar hatası aldım

Hocam nerede yanlış yapıyorum anlamadım dediğiniz gibi yaptım fakat bu kez de unable to acces jarfile Crâcked.jar hatası aldım
ya hocam geliyom bi dakika verin discorddan yazın bana halledim 😞 uyicaktım ben

hocam keyi girdikten sonra kapanıyor ve hiçbir şey olmuyor
tamam hocam task managerı açıp bakarmısınız bi java çalışıyormu menüleri yok zaten hilelerinin aa oyuna gir düşman vurgu rengini mor yap LMB Tuşuna Basılı Tut Poligonda Deniyebilirsin

tamam hocam task managerı açıp bakarmısınız bi java çalışıyormu menüleri yok zaten hilelerinin aa oyuna gir düşman vurgu rengini mor yap LMB Tuşuna Basılı Tut Poligonda Deniyebilirsin
arduinoyu takmayı unutmuşum hocam benim mallığım kusura bakma
edit: arduinoyu takınca direkt activeted oldu

arduinoyu takmayı unutmuşum hocam benim mallığım kusura bakma
edit: arduinoyu takınca direkt activeted oldu
:D estağfirullah hocam sayende youtube dan videoyu kaldırmış onu gördüm bi yere yüklim idnrimiştim videosunu onu koyim :D
Konudaki Youtube Videosunu Gizlemiş Arkadaş Ben Zamanında Garantiye Alıp İndirmiştim Saolsun Var Olsun Benim Yerime Anlatmış

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Away bu sefer konuya girmeye korktu galiba normalde her konuda bahanesi olurdu yok eski sürüm yok eski src falan diye bu sefer hiç bir şey yazmamış :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt