ALISAORHON
Gold Üye
Şuan banlatiyor mu?kullanip bilgi verebilecek olan var mi?
Admincim tahminen ne zaman biter kontrol ^^Sevgili kullanıcılarıımz, güvenliğiniz için kontrol sağlanmadan indirmeyiniz.
ister hardware ister software banlatmayan hile olduğunu düşünmüyorum, 12 aydır UD hilemiz var vs vs diyenlerinde salladığını düşünüyorum, not olarak herhangi bir hileyi kullanmadım bu arada bilgim yokŞuan banlatiyor mu?kullanip bilgi verebilecek olan var mi?
Hocam onlar palavra zaten, konuyu 4 5 ay önce açmış ve hileden önce çalışması bile yok 12 ay ud diye geziyorister hardware ister software banlatmayan hile olduğunu düşünmüyorum, 12 aydır UD hilemiz var vs vs diyenlerinde salladığını düşünüyorum, not olarak herhangi bir hileyi kullanmadım bu arada bilgim yok
hoşuma gitmiyor riac ediyorum dostumdan yapıyor başka soru varmı yani en kısa hali ile canım istiyorSen bu arkadaşları neden sürekli crackliyorsun? işin dramasını merak ettim var mı konusu okuyayım.
Aldığım cevap yeterli başka sorum yok iyi eğlencelerhoşuma gitmiyor riac ediyorum dostumdan yapıyor başka soru varmı yani en kısa hali ile canım istiyor
Hile Kurulumunu Tamamladıktan Sonra Hilenizin Normal Bir Şekilde Çalışabilmesini İstiyorsanız Bunları Uygulayın;
dostum dedigi kisi mw ownerı zaten o takık fantasyehoşuma gitmiyor riac ediyorum dostumdan yapıyor başka soru varmı yani en kısa hali ile canım istiyor
olcayla ne alakası var olayın ben onu anlayamadım adam uğraşma boşver dedi uğraşıyorum hoşuna gitmişmidir bilmiyorum ama adam yapma dedi ben kendisinden haz etmediğim için yapıyorum diyorum altında başka birşey arıyorsunuzdostum dedigi kisi mw ownerı zaten o takık fantasye