💎Aura💎| 🏆Valorant,Spoofer,Apex,Pubg🏆| Fiyat Performans 💵|👑 Undetected

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Safe oynarlarsa birşey olmaz gibi birşey yok. Gerçekten undetected bir ürünle yüce altı eloda istersen 100 vur ban yemezsin. Sizleri böyle kandırmalarına gerçekten üzülüyorum.
aynen knkm valorant bilgin süper özel inceleme diye bir olay var istersen %100 UD en iyi driver olsun özel incelemeye düştünmü anında ban yersin driver fln o zaman hikaye. Milleti sen kandırma asıl bu düşük bilgilerin ile neyse saldım türeme panelcilerle konuştuk zaten az önce sende çıkma başıma uğraşamayacam hiç haklısın knkm herşeyde

o datayı visalar bize verdi qsaşvmşas enayiler türeme panelci sizde kimden ulaştıysanız onlara iletişiminiz var ve sizinde panelci velet olduğunuzu ve türme olduğunuzu değiştirmez knkm kednini klavye delikanlısı sanan o arkadaşın ve sen dikkat edin kendinize :D Sanal alem babapirosu sanmayın kendinizi :D
abo sen BAYA büyümüssün abine hakeret fln

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
abo sen BAYA büyümüssün abine hakeret fln
abi ? :D Siz beni bayağa küçük sanmışsınız sşvmasşlvla enayisiniz olm bir adamın datasına inanacak kadar muhtaçsınız bizim bilgilerimize :D Reelde kendi gölgesinden korkar abimiz

Senle kavga etmek istemem knk iyi biriydin gözümde devam etmeyelim gereksiz bu konuşmaya

Benim knk varmı paylaş pub zaten datam sorun değl benim için
kanka benim senle hiç bir sorumum olmadı zaten ? sen mal mal sürekli konusuyodun engelliyodun salihin laflarından gelip beni suçluyodun olaylarla hiçbir bağlantım olmamasına rağmen birde madem o no senin değil niye tüm siparislerin aynı tel no ve eposta

kanka benim senle hiç bir sorumum olmadı zaten ? sen mal mal sürekli konusuyodun engelliyodun salihin laflarından gelip beni suçluyodun olaylarla hiçbir bağlantım olmamasına rağmen birde madem o no senin değil niye tüm siparislerin aynı tel no ve eposta
bilmiyorum. kamena valla senle sorunum yok olayalrı salih başlattı ve benim zaten olaylar ile alakam yok benim Bren key çaldı kadirlerden oda ortağıma atmış beni suçladı salih ondan bi sinirlendim sana karşı atarlandım özür dilerim sana karşı dediklerimden sorumun benim senle değil diğeri ile zaten

aynen knkm valorant bilgin süper özel inceleme diye bir olay var istersen %100 UD en iyi driver olsun özel incelemeye düştünmü anında ban yersin driver fln o zaman hikaye. Milleti sen kandırma asıl bu düşük bilgilerin ile neyse saldım türeme panelcilerle konuştuk zaten az önce sende çıkma başıma uğraşamayacam hiç haklısın knkm herşeyde
Konuyu daha fazla kirletmek istemediğim için konu sahibine öncelikle özürlerimi sunup ardından seni ne kadar düşük bilgiye sahip olduğun için uyaracağım. Siz hilenin ne olduğunu dahi bilmezken biz Türkiye'de hile kavramını getiren kişilerdik abicim. Özel inceleme diye bir olay yok. Kendinizi böyle boş fıkralar ile kandırmayın. Olay gayet basit. High elo altında gerçekten unique tasarlanmış bir hile ile manuel olarak yasaklanamazsın. Bak yasaklanmazsın demiyorum direk yasaklanamazsın diyorum çünkü sizin sandığınız gibi oturup rioterlar allahın bronz silver dialarını izlemiyorlar. High elo altında bu sistem tamamen vanguard tarafından ele alınıyor. Eğer kullandığın üründe önceden flag yemesine sebep olmuş herhangi bir kod bütünü veya fonksiyon var ise fazla raporlandığında ekstra tarama yaparak bunu algılıyor ve seni yasaklıyor. Bu da sizlerin sandığı manuel ban yedik rage oynadık oluyor işte. Aslında ürün unique olmadığı için yani %100 undetected olmadığı ve içerisinde vgk'nın algılayabileceği flaglar bulundurduğu için ban yiyorsunuz. Sizin sandığınız özel incelemeler sadece gerçekten high elolarda yapılıyor örneğin 300-400rr yukarısında ki bu bile raporlayan kişilere göre değişiyor. Şimdi al bu bilgileri istediğin yerde sat Scofield abim öğretmişti dersin. Şu işin teori kısmını öğrenmeden hile satışına girip böyle rezil olmayı bırakın artık. Hadi kal sağlıcaklar.

Dipnot: Replay olmayan bir oyunda oynayışınız incelenemez. Bunun yerine anticheat ile taramalar yapılır, eğer taramalardan birşey çıkmazsa hesabınızın değerlerine göz gezdirilir ve geçmiş ip bağlantıları gibi şeyler incelenir. Radiant elo'da %80 %70 gibi hs oranlarına hiçbir noname oyuncu ulaşamaz.

bilmiyorum. kamena valla senle sorunum yok olayalrı salih başlattı ve benim zaten olaylar ile alakam yok benim Bren key çaldı kadirlerden oda ortağıma atmış beni suçladı salih ondan bi sinirlendim sana karşı atarlandım özür dilerim sana karşı dediklerimden sorumun benim senle değil diğeri ile zaten
heh oldu bak simdi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt