💎Aura💎| 🏆Valorant,Spoofer,Apex,Pubg🏆| Fiyat Performans 💵|👑 Undetected

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hmm 🤔 0542 … ….

en azından kendi spoofum için uğrasıyorum dostum ve yani yazarken birşeyleri birdaha düsün isterim o eski zamanları…
Kardeşim vistalardan datamı adlığınızı sanıyonuz ya yazık size aslmvclasdmvad sence ben öye bi mallık yaparmıyım Türeme evlatları sizi panel ile korkuacağınızı sanıyonuz yazık kafanıza at o datayı public et buda np

BEST valorcheat alvmadva 1 tane spoof yapamadınız daha arayın götünüz yiyosa ordan lan :D

Kardeşim vistalardan datamı adlığınızı sanıyonuz ya yazık size aslmvclasdmvad sence ben öye bi mallık yaparmıyım Türeme evlatları sizi panel ile korkuacağınızı sanıyonuz yazık kafanıza at o datayı public et buda np

BEST valorcheat alvmadva 1 tane spoof yapamadınız daha arayın götünüz yiyosa ordan lan :D
vistalar kim kankam ben bilmiyorum benim tek bildiğim o numara ve vista herkimse ben tanımıyorum yani demek istediğim THX SHOPİER 😄

abi pazar günü spoof geliyomu alcamda.
HAHA 🤪

Aç kankim. Bu arada yorum atanların %40'ı kendi imzasını göstermek için %40'ı yaranmak için %20'si de benim gibi öylesine yorum yapanlardan oluşuyor yani kısmen haklısın :D Ürünlerine gelirsek valorant ürünleri zaten unkdev piyasanın tamamında o**** olmuş bir ürün ama ban atmıyor yani alınır. Apex ve diğer oyunları ise ruslardan diye düşünüyorum. Apexine şahit oldum şuanlık bir sorunu yok. Forumda eskiden sadece paste ürünler satılırdı artık sadece unkdev satılıyor.
Unkdev satiyor harbi hakket ben ban yedim ondan yanlışlıkla 41 vurmuştum ama , safe oynarsalar bişi olmaz heran dt olabilir ama

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vistalar kim kankam ben bilmiyorum benim tek bildiğim o numara ve vista herkimse ben tanımıyorum yani demek istediğim THX SHOPİER 😄

HAHA 🤪
o datayı visalar bize verdi qsaşvmşas enayiler türeme panelci sizde kimden ulaştıysanız onlara iletişiminiz var ve sizinde panelci velet olduğunuzu ve türme olduğunuzu değiştirmez knkm kednini klavye delikanlısı sanan o arkadaşın ve sen dikkat edin kendinize :D Sanal alem babapirosu sanmayın kendinizi :D

Unkdev satiyor harbi hakket ben ban yedim ondan yanlışlıkla 41 vurmuştum ama , safe oynarsalar bişi olmaz heran dt olabilir ama
zamana bağlı bilmiyorum o zamankini ama şuan UD tamamen sorunsuz sorabilirsiniz main sunucuyada

Safe oynarlarsa birşey olmaz gibi birşey yok. Gerçekten undetected bir ürünle yüce altı eloda istersen 100 vur ban yemezsin. Sizleri böyle kandırmalarına gerçekten üzülüyorum.

Safe oynarlarsa birşey olmaz gibi birşey yok. Gerçekten undetected bir ürünle yüce altı eloda istersen 100 vur ban yemezsin. Sizleri böyle kandırmalarına gerçekten üzülüyorum.
Vala ben 41 vurdum ordan dolayı ban yedim hrld yanlışlıkla gaza geldim gold elo

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt