perspekTIF
Uzman Üye
Abartmayın laKral sen daireyi sat başka apartmana geç ban yedikçe apartman değişirsin her ban yediğinde paramı toplayacaksın ya
Abartmayın laKral sen daireyi sat başka apartmana geç ban yedikçe apartman değişirsin her ban yediğinde paramı toplayacaksın ya
Ben ülke değiştim direktAbartmayın la
kıta değiş daha garanti çözüm olur koreye git ben sana full+full bir sürü hesap ayarlarımBen ülke değiştim direkt
bizim mahalleye atmış yeni mahalle kazıyorum şimdi aqkıta değiş daha garanti çözüm olur koreye git ben sana full+full bir sürü hesap ayarlarım
vardı aslında ben denk gelmiştimforumda satış konusu yoktu açmayı planlıyordu açmadan öncede birkaç kişiye satış yapınca merdiven altı satıştan dolayı uyarı almadan direk ban yedi
7. gün yiyen tanıyorum en az 1 hafta durması lazım.4-5 maçta delay belli oluyor değerlendirmen için teşekkür ederim dost
wtfpersy
niye yemiyormuymuş konu açmayaforumda satış konusu yoktu açmayı planlıyordu açmadan öncede birkaç kişiye satış yapınca merdiven altı satıştan dolayı uyarı almadan direk ban yedi
millete laf atmayı ne seviyonuz çocuk işi yapamasa diyecem eyw gidip discordunda vouchesine bakabilirsin 1 2.nciside forumda spoofcuyum diye geçinen herkesin yapamadığını yaptı7. gün yiyen tanıyorum en az 1 hafta durması lazım.
niye yemiyormuymuş konu açmaya
Bir araştırdım kendi banını açamayan merdiven altı satış yapıp ban yiyen cocuk değil mi?millete laf atmayı ne seviyonuz çocuk işi yapamasa diyecem eyw gidip discordunda vouchesine bakabilirsin 1 2.nciside forumda spoofcuyum diye geçinen herkesin yapamadığını yaptı
o çocuğun vouchlarına başlıyıcam şimdi ikinizinde tek övündüğü şey vouchlar vouchlar o kadar iyi spoofu olan biri neden satışını cheatgloabl sitesinde yapmıyor?millete laf atmayı ne seviyonuz çocuk işi yapamasa diyecem eyw gidip discordunda vouchesine bakabilirsin 1 2.nciside forumda spoofcuyum diye geçinen herkesin yapamadığını yaptı