perspekTIF
Uzman Üye
Fantezi bey 6 günün sonunda yiyen net hile açmıştır6 günde yiyen bile olmuştu, gerçekten banı açılmadıysa 2. maçın sonunda banlanıyor
Fantezi bey 6 günün sonunda yiyen net hile açmıştır6 günde yiyen bile olmuştu, gerçekten banı açılmadıysa 2. maçın sonunda banlanıyor
Alakası yok kendi main hesabımda spooftan 3 hafta sonra yedim ama delaya falanda düşmemiştim sadece hesap banı yemiştim garip bir oyun bu valorantFantezi bey 6 günün sonunda yiyen net hile açmıştır
Knk valorant klavye ve mausa ban atmış olabilir 3 haftada 1 checklerken ban yemissindir klavye deisAlakası yok kendi main hesabımda spooftan 3 hafta sonra yedim ama delaya falanda düşmemiştim sadece hesap banı yemiştim garip bir oyun bu valorant
Knk valorant klavye ve mausa ban atmış olabilir 3 haftada 1 checklerken ban yemissindir klavye deis
Alakası yok rame bile ban atmayan valorant klavye fareye mi atıyorKnk valorant klavye ve mausa ban atmış olabilir 3 haftada 1 checklerken ban yemissindir klavye deis
Yenisini almaya gerek yok hocam çıkarın yeterli olur yok riske atmak istemiyorum diyorsan format atAynen kardo bizim hoparlöre de atmış olabilir mi yenisini alsak mı
eleven1169 ekler misin4-5 maçta delay belli oluyor değerlendirmen için teşekkür ederim dost
wtfpersy
ekledimeleven1169 ekler misin
benim psu ya atmısmıdırKnk valorant klavye ve mausa ban atmış olabilir 3 haftada 1 checklerken ban yemissindir klavye deis
Yok artık psu kablolarına bile atıyor bu nasıl sorubenim psu ya atmısmıdır