CG üzerinde oqef'in açtığı bir konu var oraya bakabilirsin.raid nasıl atılır ?
Şimdi raid atıcam da hocam raid attıktan sonra spoof yapayım mı yoksa direk valo indirip yeni bir mail açıp deneyim miCG üzerinde oqef'in açtığı bir konu var oraya bakabilirsin.
Asus anakart afuwin (Asus anakartta çalışan spoofer) kullan sadece raid yaparsan delay ban yersin.Şimdi raid atıcam da hocam raid attıktan sonra spoof yapayım mı yoksa direk valo indirip yeni bir mail açıp deneyim mi
bro apexte kaldırabiliceğim spoof var mı çalışan spoof yok 10a kadar spoof denedim manuel sitedeki başka sitedeki yardımcı olabilicek bi bilgin var mı uygun fiyatlı varsa bildiğin yada ücretsizWoofer asus anakartlarda çalışmıyor diye biliyorum. Genel olarak çoğu anakartta çalışmıyor artık. Format + Bios up / down + Afuwin + Mac changer (Philly Spooferda var) + Wifi reset + Raid ile banını kaldırabilirsin.
Eac nereye ban atıyor?bro apexte kaldırabiliceğim spoof var mı çalışan spoof yok 10a kadar spoof denedim manuel sitedeki başka sitedeki yardımcı olabilicek bi bilgin var mı uygun fiyatlı varsa bildiğin yada ücretsiz
bilmiyorum malesefEac nereye ban atıyor?
Anladım peki afuwin için gerekli şeylerin linkini paylaşabilir misinizAsus anakart afuwin (Asus anakartta çalışan spoofer) kullan sadece raid yaparsan delay ban yersin.