Mademm uc de böyle bir method var niçin bu kadar ban açamayan asus anakartlı vatandaş var kara cahil seni .asus private yöntemi dediğinde ucde olan konudur kesin hahahahayt baya private
ucdeki konuya 2 dk kafa yorsan private methodun oluyor zaten lolMademm uc de böyle bir method var niçin bu kadar ban açamayan asus anakartlı vatandaş var kara cahil seni .
kanka böyle insanlar çok boş verMademm uc de böyle bir method var niçin bu kadar ban açamayan asus anakartlı vatandaş var kara cahil seni .
hangi spoofer ileasusta formatsız/bios updatesiz spoof atabiliyorum siz nasıl yapamıyorsunuz anlamadım
buldun mubeyler asus için ücretli veya ücretsiz spoofer arıyorum ücretsiz olarak yardım edicek varsa yazabilir mi
nasıl knk yardımcı olabilir misinasusta formatsız/bios updatesiz spoof atabiliyorum siz nasıl yapamıyorsunuz anlamadım
Bro cevap verme şansın varmı asus için hangi spooferı kullandın acabaasusta formatsız/bios updatesiz spoof atabiliyorum siz nasıl yapamıyorsunuz anlamadım
raid nasıl atılır ?Woofer asus anakartlarda çalışmıyor diye biliyorum. Genel olarak çoğu anakartta çalışmıyor artık. Format + Bios up / down + Afuwin + Mac changer (Philly Spooferda var) + Wifi reset + Raid ile banını kaldırabilirsin.