asus için ücretli ücretsiz spoofer

MarioGomez

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
beyler asus için ücretli veya ücretsiz spoofer arıyorum ücretsiz olarak yardım edicek varsa yazabilir mi

reklam değil eğer site vermek yasaksa uyarın mesajı silerim

reklam değil eğer site vermek yasaksa uyarın mesajı silerim
Woofer asus anakartlarda çalışmıyor diye biliyorum. Genel olarak çoğu anakartta çalışmıyor artık. Format + Bios up / down + Afuwin + Mac changer (Philly Spooferda var) + Wifi reset + Raid ile banını kaldırabilirsin.

Woofer asus anakartlarda çalışmıyor diye biliyorum. Genel olarak çoğu anakartta çalışmıyor artık. Format + Bios up / down + Afuwin + Mac changer (Philly Spooferda var) + Wifi reset + Raid ile banını kaldırabilirsin.
woofer alıp bios up down + format yapsan woofer de kaldırıyor zaten ama senin dediğin yöntem bedava olduğu için mantıklı olabilir teşekkürler

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
philly spoofer noluyo hocam linki var mı

woofer alıp bios up down + format yapsan woofer de kaldırıyor zaten ama senin dediğin yöntem bedava olduğu için mantıklı olabilir teşekkürler
Hayır, asus anakartlarda o öyle olmuyor. Çoğu asus anakartta çalışmıyor.

asusta formatsız/bios updatesiz spoof atabiliyorum siz nasıl yapamıyorsunuz anlamadım

çalışıyo knk woofer pro çalışıyo onla aynı sisteme sahip bi spoofer daha var bundan birazdaha ucuz ama isim veremem
iyi forumlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt