"ASUS" anakartlarda "VALORANT HWID BAN KALDIRMAK" için seri numarası değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değiştirdiğin şekilde kalıyor konuda belirtmiştim afuwin.rom.bak dosyasını yedekle diye dostum fakat orijinal seri numaranı anakartının üzerinde ya da kutusunda bulabilirsin bu şekilde tekrar flashlayabilirsin
gerek yok zaten orjinal seri nuamrası olsa ne olcak olmasa ne olcak zaten ana akrttın garantısı bitik :D peki ben bunun seri numarasını değiştirdim ama driverlar yükleyebilirmiyim ana karttın driverlarını mesela chipset ne bilim ehternet driverları LAN SES driverlarını sorunsuz yuklermı değiştirdim halde ?

gerek yok zaten orjinal seri nuamrası olsa ne olcak olmasa ne olcak zaten ana akrttın garantısı bitik :D peki ben bunun seri numarasını değiştirdim ama driverlar yükleyebilirmiyim ana karttın driverlarını mesela chipset ne bilim ehternet driverları LAN SES driverlarını sorunsuz yuklermı değiştirdim halde ?
hiçbir sorun yaşamazsın driver, armoury crate gibi şeylerin yüklenmesinde iyi forumlar

yöntemin fix yemesi zor duruyor ama fix yerse biz banlanır mıyız acaba oyuna her girdiğimde acaba bugün banlandım mı korkusuyla giriyorum ben

yöntemin fix yemesi zor duruyor ama fix yerse biz banlanır mıyız acaba oyuna her girdiğimde acaba bugün banlandım mı korkusuyla giriyorum ben
hayır 2016 dan beri var fixleyecebilecekleri bir şey yok ortada bu direk anakart programı bir spoofer değil sen anakartına flash yapıyorsun hardware spoof değil

ASUS PRIME B450M K-II anakarta sahibim formatlayıp denedim işe yaradı 10 ele yakındır oynuyorum sorun çıkmadı. Elinize sağlık

ASUS PRIME B450M K-II anakarta sahibim formatlayıp denedim işe yaradı 10 ele yakındır oynuyorum sorun çıkmadı. Elinize sağlık
Arkadaşlar yeni ele girdim. Karşıda birini reportladım hile olduğu için. Rakip ban yedi. Bana "Kısa süre önce raporladığın bir hileciyi tespit ettik. Yardımın için teşekkürler diye bir uyarı verdi. Sonrasında oyundan attı ve oyuna girmeye çalıştığımda hesabımın kalıcı olarak uzaklaştığını söylüyor. Yeni hesap açıp denedim fakat yine aynı şeyler oluyor. Oyundan atıyor hiçbir hata kodu vermeden. Hiçbir şekilde hille kullanmadım

Laptoplarda çalışıyor mu peki genelikle çalışmıyorda o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt