"ASUS" anakartlarda "VALORANT HWID BAN KALDIRMAK" için seri numarası değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 haftadır oynuyorum o kadar güven verdi ki gece pazarından skin aldım id değişti

Selam, sevgili modumuz konuyu açtığı gibi banımı kaldırdım ve kaldırdığım günden beri nesvalo ile oynuyordum bugün tekrardan van152 yedim ve hemen bir format atıp elimde olan ve işe yaramayan spoofları yaptım en son birde bu methodu yaptım banım kalkdı.
İşine yarayan olur diye yazıyorum İyi Forumlar...

asus anakarta sahipim deneyip yazacağım formatta atmayı düşünüyorum 1809 sürüme atsam banın kalkma şansı artarmı?

format attım anakart id değiştim ve hdd serial değiştim poligondan sonra banladı :(

Bende İşe Yaramadı Şimdi Kafama Takılan Bir Soru var Ana Karttın Seri Numarasını Değiştirdim Ben Orjinal Olanı Gitti Ben pcye Format Atsam Ana Karttın Seri Numarası Orjinal Eski Haline Geri Geliyormu Yoksa Değiştirdim Haldemi Kalıyor Bunu Acıklarmısınız Bana.

Bende İşe Yaramadı Şimdi Kafama Takılan Bir Soru var Ana Karttın Seri Numarasını Değiştirdim Ben Orjinal Olanı Gitti Ben pcye Format Atsam Ana Karttın Seri Numarası Orjinal Eski Haline Geri Geliyormu Yoksa Değiştirdim Haldemi Kalıyor Bunu Acıklarmısınız Bana.
Değiştirdiğin şekilde kalıyor konuda belirtmiştim afuwin.rom.bak dosyasını yedekle diye dostum fakat orijinal seri numaranı anakartının üzerinde ya da kutusunda bulabilirsin bu şekilde tekrar flashlayabilirsin

format attım anakart id değiştim ve hdd serial değiştim poligondan sonra banladı :(
dostum usbden temiz format atıp hdd serial ve internet mac adresini de değiş tekrar dene derim çalışma şansı yüksek aynı zamanda anakart id gerçekten değişiyor mu onu da kontrol et

dostum usbden temiz format atıp hdd serial ve internet mac adresini de değiş tekrar dene derim çalışma şansı yüksek aynı zamanda anakart id gerçekten değişiyor mu onu da kontrol et
ayni dediklerini yaptim ise yaramasina yariyor poligona kadar giriyorum ama 1 mac bile atamadan anlayip tekrar banliyor anakartin idsinin ilk ve son hanelerini degistim farkli bi onerisi olan varmi acaba yapan arkadaslardan?

güncel biosu yükleyip yaptım ve çalıştı şuan çok rahat girip maç atabiliyorum ty

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt