Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
save atınca error alıyorum normal mi?

arkadaşa çalışmadığını belirttim :)

çalışmayan birşeyi konu olarak açıyorsun onu da eksik açıyorsun birde üste çıkıyorsun :D
yaw kanka biraz daha baltalamaya devam edersen genisys ile konuşcam sus işine bak ne bu kadar öttün

arkadaşa çalışmadığını belirttim :)

çalışmayan birşeyi konu olarak açıyorsun onu da eksik açıyorsun birde üste çıkıyorsun :D

olum çalışmadığını nerden çıkarıyorsun? fazla boş konuşuyorsun haberin olsun birkaç anakartta biosu okumuyor diye yöntem çalışmıyor mu oluyor boş ötüyosun harbiden

yaw kanka biraz daha baltalamaya devam edersen genisys ile konuşcam sus işine bak ne bu kadar öttün
:) genisys'e mi söyleyecen hakaret ? yanlış bilgi ? üslup ? hangisinde yanlış var verdiğin bilgi eksik bu spoofer hiçbir asusu kaldırmaz bu şekilde lütfen bu şekilde iletir misin?

:) genisys'e mi söyleyecen hakaret ? yanlış bilgi ? üslup ? hangisinde yanlış var verdiğin bilgi eksik bu spoofer hiçbir asusu kaldırmaz bu şekilde lütfen bu şekilde iletir misin?
resmen paragraf yazdım gittim uğraşıp konu açtım millet yararlansın diye gidip laf etmekten başka bir şey yapmadın asusu kaldırmaz diyorsun kendım kullanıyorum gayet de kaldırıyor.

delayı nasıl kaldırcaz canım sen onu söyle van152 kolay :/

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt