Çözüldü ASUS anakartlarda ban kaldırma Val5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hudayk

Gold Üye
ASUS anakartımda 1 haftadır uğraşıyorum bir türlü HWID banı kaldıramadım, anakart modeli ASUS Prime A320M-R, Amidewin denetim programı açmadan direk restart veriyor bilgisayar, her parçanın seri numarasını değiştirdim tek anakartin değişmiyor bu yüzden tekrar tekrar ban yiyorum, çözümünü bilen varmı?

Hocam bendede Asus laptop var xqmo spoofer satın alarak çözdüm ben bende çalıştı fakat forumda çalışmayan insanlar olmuş iadede yapmadığı için forumdan uzaklaştırıldı forumda cracklenmiş halide paylaşılmış Gold üyelere erişim var onuda deneyebilirsin olmaz ise ücretli bakacaksın artık

Hocam bendede Asus laptop var xqmo spoofer satın alarak çözdüm ben bende çalıştı fakat forumda çalışmayan insanlar olmuş iadede yapmadığı için forumdan uzaklaştırıldı forumda cracklenmiş halide paylaşılmış Gold üyelere erişim var onuda deneyebilirsin olmaz ise ücretli bakacaksın artık
Laptopla masüstü anakart sisteminin aynı oldugunu düşünmüyorum ama bakarız buradaki spof kullancam bu da olmazsa anakart degiştiririm mecbur...

Bendede bikeresinde öyle oldu sürekli ban yedim başka hesap açmama rağmen fakat format attığımda bu sorun düzelmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt