Çözüldü ASUS anakartlarda ban kaldırma Val5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hudayk

Gold Üye
ASUS anakartımda 1 haftadır uğraşıyorum bir türlü HWID banı kaldıramadım, anakart modeli ASUS Prime A320M-R, Amidewin denetim programı açmadan direk restart veriyor bilgisayar, her parçanın seri numarasını değiştirdim tek anakartin değişmiyor bu yüzden tekrar tekrar ban yiyorum, çözümünü bilen varmı?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
O zmn bu sadece SSD için geçerli, çünkü HDD seri numara değişmesi çok kolay, bide bu arada tek SSD varsa işe yaramaz Raid sanırım... Bide SSD ve HDD kullanıyorsan raid yaptığın zaman pişman olursun ne kadar hatalar başa gelir...
Raid0 bütün disk türlerine uygulanabiliyo . HDD , sata ssd , nvme M2 SSD fark etmiyo . Aynı türden iki adet diskin olmasi gerekiyor . Bu arada bahsettigin HDD seri numara değişme olayı sadece windowsdaki "volume" dediğimiz seriali değiştirmekten ibaret . Benim bahsettiğim olay disklerin main adreslerini bir nevi fiziki adreslerini değiştirmek oluyo.

Raid0 bütün disk türlerine uygulanabiliyo . HDD , sata ssd , nvme M2 SSD fark etmiyo . Aynı türden iki adet diskin olmasi gerekiyor . Bu arada bahsettigin HDD seri numara değişme olayı sadece windowsdaki "volume" dediğimiz seriali değiştirmekten ibaret . Benim bahsettiğim olay disklerin main adreslerini bir nevi fiziki adreslerini değiştirmek oluyo.
Vanguard senin SATA'yı okumuyor ki (senin dediğin main adresi) main değiştirmek şart diyorsan sadece SATA slotunu çıkart başka slota tak bitti, RAID yapmaya gerek yok yani anlatabiliyormuyum? Seri numarasını da HDD serial changerla değiştir bu kadar basit orası, ben diyorum ki tek SSD varsa napılması gerekiyor ve anakart seri numarası değişmeyince napılması gerekiyor... Bu çok önemli bilgiler bunları bulursam çok güzel guide yapacam, herkese çözüm olsun diye...

Dostum ben de araştırıyorum bir kaç gündür ancak ücretsiz olarak bulmak çok zor ben de aynı durumdayım maalesef çözemiyorum

Dostum ben de araştırıyorum bir kaç gündür ancak ücretsiz olarak bulmak çok zor ben de aynı durumdayım maalesef çözemiyorum
Kısa sürede bulurum, benim hem Rusça hem İngilizce var, hepsinin videolarını izliyorum, inş en yakın zamanda özellikle Asus anakartlar için çözümünü bulurum, sizde yardım ederseniz sevinirim...

Kısa sürede bulurum, benim hem Rusça hem İngilizce var, hepsinin videolarını izliyorum, inş en yakın zamanda özellikle Asus anakartlar için çözümünü bulurum, sizde yardım ederseniz sevinirim...
Çözüm yolu bulursan konu da bildirmeni rica edeceğim <3

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Vanguard senin SATA'yı okumuyor ki (senin dediğin main adresi) main değiştirmek şart diyorsan sadece SATA slotunu çıkart başka slota tak bitti, RAID yapmaya gerek yok yani anlatabiliyormuyum? Seri numarasını da HDD serial changerla değiştir bu kadar basit orası, ben diyorum ki tek SSD varsa napılması gerekiyor ve anakart seri numarası değişmeyince napılması gerekiyor... Bu çok önemli bilgiler bunları bulursam çok güzel guide yapacam, herkese çözüm olsun diye...
Çözmüşsün işte . Helal olsun . Bu kadar adam enayi boşuna raid0 kurulum yapıyor . Sata slotu değiş ve serial changer yap iş bitti 😃 aklı ben verdim ekmeği sen ye .

Çözüm yolu bulursan konu da bildirmeni rica edeceğim <3
Ayrı konu açayım full anlatmalı baştan sona, bide buradaki Crypto spoferi kullandın mi yardım etti mi sana?
Çözmüşsün işte . Helal olsun . Bu kadar adam enayi boşuna raid0 kurulum yapıyor . Sata slotu değiş ve serial changer yap iş bitti 😃 aklı ben verdim ekmeği sen ye .
Orayı çözdüm zaten, benim tek sıkıntı anakart seri numarası değişmemesi...

Ayrı konu açayım full anlatmalı baştan sona, bide buradaki Crypto spoferi kullandın mi yardım etti mi sana?

Orayı çözdüm zaten, benim tek sıkıntı anakart seri numarası değişmemesi...
Spoofer'ı kullandım bir etkisini ne yazık ki göremedim sanıyorum ki yanlış yapan taraf benim ):

İş sadece anakart ile bitmiyo . Anakart seriallerini değişmek oldukça basit . Asıl önemli olan disklerin main adresini değişebilmek . Bu işlemi çekirdek düzeyinde halleden puuferlar mevcut . Satın almak gerekiyor . Free puuferlerin hiç biri işe yaramıyor . Raid0 bazı mobolarda işe yaramıyor maalesef ..
spoofer ile açılan işlemlerden mi bahsediyorsun satın almamız gereken spoofer mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt