Çözüldü ASUS anakartlarda ban kaldırma Val5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hudayk

Gold Üye
ASUS anakartımda 1 haftadır uğraşıyorum bir türlü HWID banı kaldıramadım, anakart modeli ASUS Prime A320M-R, Amidewin denetim programı açmadan direk restart veriyor bilgisayar, her parçanın seri numarasını değiştirdim tek anakartin değişmiyor bu yüzden tekrar tekrar ban yiyorum, çözümünü bilen varmı?

ASUS anakartımda 1 haftadır uğraşıyorum bir türlü HWID banı kaldıramadım, anakart modeli ASUS Prime A320M-R, Amidewin denetim programı açmadan direk restart veriyor bilgisayar, her parçanın seri numarasını değiştirdim tek anakartin değişmiyor bu yüzden tekrar tekrar ban yiyorum, çözümünü bilen varmı?
asus anakart en zor ban kaldırılan anakarttır asusda amidewin değil afuwin yapman gerekiyor diye biliyorum ücretsiz kaldırman zor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
İş sadece anakart ile bitmiyo . Anakart seriallerini değişmek oldukça basit . Asıl önemli olan disklerin main adresini değişebilmek . Bu işlemi çekirdek düzeyinde halleden puuferlar mevcut . Satın almak gerekiyor . Free puuferlerin hiç biri işe yaramıyor . Raid0 bazı mobolarda işe yaramıyor maalesef ..

İş sadece anakart ile bitmiyo . Anakart seriallerini değişmek oldukça basit . Asıl önemli olan disklerin main adresini değişebilmek . Bu işlemi çekirdek düzeyinde halleden puuferlar mevcut . Satın almak gerekiyor . Free puuferlerin hiç biri işe yaramıyor . Raid0 bazı mobolarda işe yaramıyor maalesef ..
Raid nedir hacı, o sadece disk kullanım türü, o seri numara vs değiştirmiyor ki, sadece tomları birleştiriyor, onun spofla ne alakası olduğunu hala anlamadım...
Yakında bu linkte ki konumuz onaylanıcak ilgilenirseniz ve onay almasını beklerseniz size çözüm sunabiliriz.
Teşekkür ederim abartılı ücretler istiyorsunuz, anakartı değiştirsem daha karliyim...

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Raid nedir hacı, o sadece disk kullanım türü, o seri numara vs değiştirmiyor ki, sadece tomları birleştiriyor, onun spofla ne alakası olduğunu hala anlamadım...
Raid0 iki diski birleştiriyor . Bu sayede Windows diskine yeni bir serial atıyor . Mevzu bundan ibaret .. bu arada forumda bilinenin aksine single disk ile "volume" yapmak işe yaramıyor .. tek disk ile delay bandan kurtulamiyosun . Aynı kapasitelere ve aynı türe sahip ikisi diski raid0 yapmak en sağlıklı yoldur . Farklı kapasitelerde olabilirler ama disk alanınız küçülmüş olacaktır . Bu arada dediğim gibi . Her anakartta işe yaramayabiliyo

Raid0 iki diski birleştiriyor . Bu sayede diskine Windows yeni bir serial atıyor . Mevzu bundan ibaret ..
O zmn bu sadece SSD için geçerli, çünkü HDD seri numara değişmesi çok kolay, bide bu arada tek SSD varsa işe yaramaz Raid sanırım... Bide SSD ve HDD kullanıyorsan raid yaptığın zaman pişman olursun ne kadar hatalar başa gelir...
Abi spoofer satıyorsan gerek yok :) geçen de biri iletişime geçti yardım ederim diye, spof satmaya çalışıyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt