yusufblc30
Diamond Üye
kalkmadı benimde sorun kişide değil :dKalkmadıysa senin sorunun?
kalkmadı benimde sorun kişide değil :dKalkmadıysa senin sorunun?
Becerememişsindir.kalkmadı başka soru ?
Hayır, Kalkıyor 2 gün önce denedim. Laptop modelleri dışında.kalkmadı benimde sorun kişide değil :d
İşte sorun laptop modelleri dışında olduğunu belirtmemenHayır, Kalkıyor 2 gün önce denedim. Laptop modelleri dışında.
Sorun Şu ki Yaparken Seni Zorlamıyorum Yusuf Lütfen yap demiyorumİşte sorun laptop modelleri dışında olduğunu belirtmemen
bende kalkmadıysa çoğu kişide kalkmaz 1 kişi açtı diye genel konuşmayınKalkmadıysa senin sorunun?
kanka bazı adımları atlamışındır veya yanlış yapmışsındır bende kalktı 2 gündür ban yemiyorum ne anlatıyorsunbende kalkmadıysa çoğu kişide kalkmaz 1 kişi açtı diye genel konuşmayın
Laptop ise kalkmaz zatenbende kalkmadıysa çoğu kişide kalkmaz 1 kişi açtı diye genel konuşmayın
LeftCaps yaptı benimkini kalkmadı sonra kendim yaptım gene kalkmadı bence adımların yanlış yapılmasından değil başka bir şey varkanka bazı adımları atlamışındır veya yanlış yapmışsındır bende kalktı 2 gündür ban yemiyorum ne anlatıyorsun
Knk senin DC nick Fron Shelby miydi eğer öyleyse sana dediğim gibi LC bi bok bilmiyorLeftCaps yaptı benimkini kalkmadı sonra kendim yaptım gene kalkmadı bence adımların yanlış yapılmasından değil başka bir şey var