Royz6
Efsane Üye
Format bios only afuwin dene bakalım kalkacakmı.Muhtemelen free spoof satmaya kalktığı için banlanır o yüzden açamıyor herhalde
Format bios only afuwin dene bakalım kalkacakmı.Muhtemelen free spoof satmaya kalktığı için banlanır o yüzden açamıyor herhalde
Gupro yada raid le denerse kalkar amaFormat bios only afuwin dene bakalım kalkacakmı.
Raid desteklemeyen anakartlar var knk birde gupro şuanda çalışmıyor diye biliyorum.Gupro yada raid le denerse kalkar ama
hayır gupro Çalışıyor demiyorum ama ssd seriallerini değiştiriyor denerseniz Anlayacaksınızdır.Raid desteklemeyen anakartlar var knk birde gupro şuanda çalışmıyor diye biliyorum.
Biliyorum fakat asuslarda restart atınca değişiyordu diye hatırlıyorumhayır gupro Çalışıyor demiyorum ama ssd seriallerini değiştiriyor denerseniz Anlayacaksınızdır.
Çoğu Anakartta Restart atınca değişmiyor.Biliyorum fakat asuslarda restart atınca değişiyordu diye hatırlıyorum
Priv methodTam olarak ne yapıyorsun kanki
kalkmadı başka soru ?Format at Bios up at raid yap Gupro yap afuwin yap Tamamdır ban kalkıyor var mı baska soru?
Kalkmadıysa senin sorunun?kalkmadı başka soru ?