(ASUS) Afuwin Valorant Spoof Method

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
então no meu caso, não tira o afuw ai, posso usar isso no lugar do afuw da net sem problemas
can you help with this error that the guys

Son düzenleme:
então no meu caso, não tira o afuw ai, posso usar isso no lugar do afuw da net sem problemas
can you help with this error that the guys
what do u have computer or laptop?

Anlattıklarımın dışında birşey yapıp anakartınıza zarar verirseniz ben veya cheatglobal sorumlu değildir.

FORMAT VE BİOS UPDATE YAPMANIZ ŞART!
Not: İşlemleri format+bios update den sonra yapınız.

Hadi başlayalım ;)

Öncelikle dosyalarımızı indirelim.

Öncelikle dosyamızı rardan çıkartıp masaustune atıyoruz ardından klasore girip afuwin>afuwingui.exe açıp

Adsz.png

Saveye basıyoruz dosyayı masaustune kaydedip devam ediyoruz. Bilgisayarınız ekrandaki karelerin hepsi mavi olana kadar donacaktır , paniğe gerek yok

Masaüstümüze afuwin.rom diye bir dosya gelecektir eğer ilk defa bu işlemi yapıyorsanız o dosyanın yedegini almanızı öneririm.
Şimdi yine rootasus klasorune girip programlar>FD44editor uygulamasını açalım.Ardından Open from bios image file butonuna basıp masaustumuzdeki afuwin.rom dosyasını seçelim.Eğer bir pencere gelirse OK diyip devam edin.

Adsz.png

Bizi ilgilendiren kısım burası şimdi FD44editor uygulamasını kapatmıyoruz ve klasorden programlar>HxD>HxD64.exe yi açıyoruz.
Açılan ekrandaki gri yere afuwin.rom dosyasını surukleyip bırakalım.Ardından FD44editor uygulamasına dönup System UUID mizi kopyalayalım.
Ardından HxD uygulamasına dönup sağ ust kısımdan ara>bul>hex değerleri kısmına girip kopyaladıgımız System UUID mizi yapıstıralım ardından arama yönunden tümünü seçip tamama tıklıyoruz.

Burdaki İşlemleri Dikkatli Yapınız Herhangi Bir Hata Olmasın.

Şimdi serial numberlarımızı değiştirelim. Unutmayın her serial numberdan ikitane var ikisinide değiştirmemiz gerek.
System UUID mizi yapıstıralım ardından arama yönunden tümünü seçip tümünü araya tıkladıktan sonra 2 adet serial number bulacaktır.

Adsz.png

Tek tek uzerlerine tıklayıp mavi ile taralı olan kısımlardaki sayıları değiştiriyoruz. Örnek olarak 33 ü 32 yapıyoruz 36 yı 20 yapıyoruz 35 i 30 yapıyoruz.
Diğerinede aynı şekilde tıklayıp aynı numaraları yazıyoruz.

Şimdi sırada Motherboard S/N mizi değiştirmemiz gerek bunun için yine FD44editor uygulamasından Motherboard S/N mizi kopyalıyoruz ve tekrardan HxD uygulamasına dönuyoruz
ve yine sağ üstten ara>bul>metin dizesi kısmına kopyaladıgımız sayıları yapıstırıyoruz ardından arama yönunden tümünü seçip tümünü araya tıklıyoruz.

Adsz.png

Gördugunuz gibi yapıstırdıgımız sayıları buldu.Ben genellikle burdan ilk 2 sayıyla son 2 sayıyı değiştiriyorum siz isterseniz cogu yeri değiştirebilirsiniz.
Şimdi örneğin 31 i 30 yapıyoruz 12 yi 13 yapıyoruz.Yine alt kısımdan diğerine tıklayıp aynı numaraları yazıyoruz.

Tüm işlemleri yaptıkdan sonra sağ üstten Dosya>Kaydet e tıklayıp HxD yi kapıyoruz.
Sonra masaustumuzdeki afuwin.rom dosyasının ismini "bios.rom" olarak değiştiriyoruz.
İsmini bios.rom olarak değiştirdigimiz dosyayı rootasus>afuwin klasorune atıyoruz.

Eğer klasorun içinde hali hazırda bios.rom dosyası varda onu silip kendi bios.rom dosyanızı oraya atın.

Adsz.png

Klasörun dosya yolunu kopyalıyoruz ardından cmd yi yönetici olarak açıyoruz.
Ardından cmd ye "cd (kopyalagımız dosya yolu)" bu şekilde yazıp enterliyoruz
Sonra (afuwinx64.exe bios.rom /gan) komudunu yazıp enterliyoruz ardından cihazımız donucaktır ve cmd de birkaç işlem yapılacaktır işlem tamamlanana kadar hiçbirşey yapmıyoruz.

Tüm işlemleri tamamladıktan sonra oyunu indirip keyfimize bakabiliriz :)

Konuyu gece hazırladım yazım yanlışları olursa kusurabakmayın.

Not! FD44'de hata alanlar dmıedit uzerinden serial numberlarını alabilirler.

baya önce yaptığımda çalışmıştı yine çalışır mı ? 2020 gibi denemiştim

Bu Şekil Bir Çalışma'nın Çalışmıyor Olması Gerçekten Üzücü.

dmedit üzerinden birkaç veri değiştirmiştim yedekte almadım şuan bios down vs. yapsam da bios sürümü sabit gözküyor afuwin üzerinden orjinal bios romunu yazdırmak istiyorum ama nasıl yapabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt