noyanhesap123 Gold Üye Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 185 Beğeniler 42 2 Eyl 2023 #101 BLacKWeFF72' Alıntı: dc den yardımcı olur musun ya bi türlü spoferı yapamadım dc: gostrym Genişletmek için tıkla ... ekledim
BLacKWeFF72' Alıntı: dc den yardımcı olur musun ya bi türlü spoferı yapamadım dc: gostrym Genişletmek için tıkla ... ekledim
DarkByte Gold Üye Katılım 14 Nis 2023 Mesajlar 161 Beğeniler 16 2 Eyl 2023 #102 BLacKWeFF72' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu hatayı aldım yeni sürüm buldum save yaprken kaydettitm ama bunu yaparken bu hatayı alıyorum. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... sakin ilerleme anakarti yakarsin brick oluyor yeniden baslatirsan pc ni SARSlLMAZ' Alıntı: çünkü komut yanlıs afuwingui bios.rom /gan yapacaksın Genişletmek için tıkla ... kardes o birincisi öyle degil AFUWINx64.exe bios.rom bu sekilde yeni sürümlerde eski sürümlerde "" "" /gan yapinca oluyor
BLacKWeFF72' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu hatayı aldım yeni sürüm buldum save yaprken kaydettitm ama bunu yaparken bu hatayı alıyorum. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... sakin ilerleme anakarti yakarsin brick oluyor yeniden baslatirsan pc ni SARSlLMAZ' Alıntı: çünkü komut yanlıs afuwingui bios.rom /gan yapacaksın Genişletmek için tıkla ... kardes o birincisi öyle degil AFUWINx64.exe bios.rom bu sekilde yeni sürümlerde eski sürümlerde "" "" /gan yapinca oluyor