Evet türkiye sunucusu, ban riski sizin oynamanıza bağlı olarak değişir. Hile ud ama report ile ban yiyebilirsiniz.ban riski nedir ve videolarda oynanılan sunucu turkiye sunucusu degilmi
legit oynayıp vanguardın hile algılaması peki ? cunku ben suanda spoofer kullanıyorum onun sayesınde oynuyorum UD NE OLUYOR TAM OLARAKEvet türkiye sunucusu, ban riski sizin oynamanıza bağlı olarak değişir. Hile ud ama report ile ban yiyebilirsiniz.
ud = undetected (tespit edilmemiş) [ YENİ BİR YAMAYA KADAR GÜVENLİ ]legit oynayıp vanguardın hile algılaması peki ? cunku ben suanda spoofer kullanıyorum onun sayesınde oynuyorum UD NE OLUYOR TAM OLARAK
kral eywallah cogu konuda mesajlarıma anında donus yapıon saolasın cansınud = undetected (tespit edilmemiş) [ YENİ BİR YAMAYA KADAR GÜVENLİ ]
dt = detected (tespit edilmiş) [ GÜVENSİZ ]
undetectable = tespit edilemez [ HER ZAMAN GÜVENLİ ]
Diyelim ki siz ve arkadaşınız programı satın aldınız. Hiçbiriniz aynı programı kullanmıyorsunuz.Her müsteriye özel build dedikleri tam olarak ne oluyor
Yanlışınız var. Bir hilenin DT olması için yama gelmesine gerek yok. Ayrıca undetectable diye de bir şey yoktur. Her hilenin DT olma riski vardır. Fakat elbette günlüğü 10$ olan bir hilenin ve günlüğü 50$ olan bir hilenin DT olması daha zordur. Ama dediğim gibi undetectable diye bir şey duymadım daha önce.ud = undetected (tespit edilmemiş) [ YENİ BİR YAMAYA KADAR GÜVENLİ ]
dt = detected (tespit edilmiş) [ GÜVENSİZ ]
undetectable = tespit edilemez [ HER ZAMAN GÜVENLİ ]
Fakat gene de aynı bypass üzerinden yürümüyor mu? Unique buildlerin mantığını pek anlamıyorum, biraz yardımcı olur musunuz?Diyelim ki siz ve arkadaşınız programı satın aldınız. Hiçbiriniz aynı programı kullanmıyorsunuz.
Colorbot ile farkı nedir? Ve tespit edilmesi hangisinin daha zor?Gördüğüm en kaliteli pixelbot geçişleri olabilir gayet makul slotlu ve bu denli kaliteli bir yazılıma sahipse fiyatlar gayet uygun
Ürünümüz zaten colorbot. Ancak mousenizi oynatması için arduino vb. gibi ürünlere ihtiyaç duymaz.Colorbot ile farkı nedir? Ve tespit edilmesi hangisinin daha zor?