TeşekkürlerGördüğüm en kaliteli pixelbot geçişleri olabilir gayet makul slotlu ve bu denli kaliteli bir yazılıma sahipse fiyatlar gayet uygun
TeşekkürlerGördüğüm en kaliteli pixelbot geçişleri olabilir gayet makul slotlu ve bu denli kaliteli bir yazılıma sahipse fiyatlar gayet uygun
bak sen beni çok güldürüyon düşücem sana az kaldı
tamamdır fakat ui neden vixen supreme ile aynı ui?Hile "Private" olduğu için ve kişiye özel olduğu için fiyatlar tamamen uygun. Lütfen adil yorum yapınız. Teşekkürler !
Bu menü'yü ben zamanında satın aldım ancak 1-2 ay sonra coder'ı public etti ve tüm hile satıcıları kullanmaya basladı.
tamamdır fakat ui neden vixen supreme ile aynı ui?
valorant software , valorant software aimbot , valorant software no recoil, valorant software triggerbot, valorant aimbot satin al, valorant hile satin al, valorant hile al, valorant no recoil satin al, valorant undetected , valorant undetected aimbot , valorant undetected no recoil , valorant undetect aimbot satin al
[ _/Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir_\ ]
# Windows 10 x64 1809+ #
# Tüm çözünürlükler destekli #
# Hile olası bir DT durumunda otomatik olarak kapatılır. Hileye giriş yapılamaz. #
SLOT [ 2/10 ]
MENÜ
ÖZELLİKLER
[ MENU ]
Stream Proof ( Ekran görüntüsü veya videolarda menü asla gözükmez. OBS vs... )
[ AIM ]
Aimbot FOV
Aimbot Smooth
İnsanlaştırılmış Aimbot
Hold & Toggle
Purple & Yellow
Astra fix
Recoil Control
[ TG ]
Triggerbot FOV
Triggerbot Delay
Triggerbot Bind
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSatın alım yaptıktan sonra lütfen discord üzerinden ticket açınız.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İade sadece ürünün çalışmadığı durumlarda yapılmaktadır.