🧨 Astronixservices / Bütün Sitelerin Log'unu 5 Saniyede Alın

Site Beta Aşamasında Checker Ve Bir Çok Şey Eklemeyi Planlıyoruz Şuanda 100 Kredi İle 100 Site Çekebiliyorsun Tanesİ 5 TL Civarına Gelıyor Biz Toplu Satış Yapıyoruz Diye Ön yargılısınız 1 krediyi Direkt TL OLarak 5 Tlye satarsak hiçbir işimize yaramaz ki malesef
@nexx 5 Tlye captureli log kim Satıyor hocam ona göre alacağımda :D :D

bu devirde hala free loglara para verenmi var :D :D
Kullanmadan Neden Yargılıyorsun Free Log Diye Tamam Priv Olayını Geçtim İnsanlar bir şey indirmesine gerek kalmıyor Direkt Olarak url yazmaları yeterli Zaten Tekli Site Olarak Düşünürsek 5 10 Tlye çok iyi bir sistem Alan Kişinin Zamanı yoktur ve direkt çekip gider Zaten proje beta aşamasındaymıs dedıklerıne göre

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
herhangi bir konu baltalama gibi bir amacım yok,sadece merak.@Astronix 'in sağladığı bir projenin 3 ayrı konusu var 1 kendisninki,2 ve 3 farklı kişilerin konusu.bu insanlar en pahalısını değilde en ucuzunu almaya yöneleceğini herhalde hepimiz tahmin edebiliyoruz.o zaman niye 3 tane farklı satış konusu var ve 3üde aynı proje.tekrardan hatırlatayım kötü bi amacım yok, sadece merak.

herhangi bir konu baltalama gibi bir amacım yok,sadece merak.@Astronix 'in sağladığı bir projenin 3 ayrı konusu var 1 kendisninki,2 ve 3 farklı kişilerin konusu.bu insanlar en pahalısını değilde en ucuzunu almaya yöneleceğini herhalde hepimiz tahmin edebiliyoruz.o zaman niye 3 tane farklı satış konusu var ve 3üde aynı proje.tekrardan hatırlatayım kötü bi amacım yok, sadece merak.
Önemli değil anladım zaten sorundan baltama olmadıgını Ben Sabit Bir Fiyattan Projeyi Tanıtmak Amaçlı Konu Açtım İki Kişiylede Konuştum Satmaları İçin Hangi Müşteri Hangisini Tercih Eder Bilemem ama Benım Konuyu Sabit Fiyat Ve Tanıtım Olarak Görebilirsin

1 tane ana satıcı 2 adet’de reseller var forumda. Reseller daha uyguna satar ve ana satıcıya müşteri kazandırır. Burdaki asıl amaç budur. Değerli düşünceniz için teşekkürler.

Kullanmadan Neden Yargılıyorsun Free Log Diye Tamam Priv Olayını Geçtim İnsanlar bir şey indirmesine gerek kalmıyor Direkt Olarak url yazmaları yeterli Zaten Tekli Site Olarak Düşünürsek 5 10 Tlye çok iyi bir sistem Alan Kişinin Zamanı yoktur ve direkt çekip gider Zaten proje beta aşamasındaymıs dedıklerıne göre
türk milleti böyledir hocam kendilerinden iyi bir şey yapılınca ya baltalanır yada öyle böyle der inkar ederler :)

türk milleti böyledir hocam kendilerinden iyi bir şey yapılınca ya baltalanır yada öyle böyle der inkar ederler :)
Aynen öyle hocam bak her şeyi geçtim pub log diyelim senin işin olduğunu düşün az bir zamanın var publicte olsa free log çekiyorsun kendi pcn ile logun boyutuna bağlı 30dk 1 saat uğraşıyon burada ne oluyor siteye giriyorsun yazıyorsun urlyi çekiyorsun adamlar ne güzel sistem yapmış hala pahalı dıyorlar adamlar ne yapsın 1 krediyi 5 tl ye mı satsınlar zaten çekecekleri sitenin ticaretini felan yapacaklar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt