askerlik ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sa askerlik ile ilgili bişey sorucam sadece bilgisi olanlar yazarsa güzel olur

şuanda 19 yaşındayım askerlikle ilgili e devlete giriş için şifre alamıyorum(bana ait bir telefon yok 1 tane telefon var annemde oda patlak şuan)

yoklama için vs illa askerlik şubesinemi gitmem gerekiyor (mobil bankacılıkla girmeyi denemedim cepbank kapalı şuan)

+ cepbank kullanarak herhangi bir telefon bağlamadan yani kod vs gelmeden giriş yapabiliyormuyum

yoklamalar ne zaman oluyor genel olarak ?
teciliniz şu anda mevcut yaşınıza istinaden söylüyorum ve askerlik şubesinden e devlet olmadan her türlü işleme ve bilgiye rahat bir şekilde erişmenize olanak sağlıyorlar

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Askerlık subesıne gıtmen gerek

Askerlik şubesinde yardımcı olabilirler. Öncelikle bulunduğun şehrin askerlik şubesini ara ve bilgi al gerekirse git. fakat en kısa süre içerisinde E-Devlet için bir giriş sağlama yolu bul. Askerlik celp dönemini öğrenmenin tek yolu bu.

sa askerlik ile ilgili bişey sorucam sadece bilgisi olanlar yazarsa güzel olur

şuanda 19 yaşındayım askerlikle ilgili e devlete giriş için şifre alamıyorum(bana ait bir telefon yok 1 tane telefon var annemde oda patlak şuan)

yoklama için vs illa askerlik şubesinemi gitmem gerekiyor (mobil bankacılıkla girmeyi denemedim cepbank kapalı şuan)

+ cepbank kullanarak herhangi bir telefon bağlamadan yani kod vs gelmeden giriş yapabiliyormuyum

yoklamalar ne zaman oluyor genel olarak ?
muayene felan oldunmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt