askerlik ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e devlet şifresini ptt şubelerinden alabiliyosun burada komşu teyze var kimsesi yok zamanında almışlar ama tapu vs. işleri için tekrar alınması gerekti ptt şubesine götürdük onlar halletti telefona falan ihtiyaç duymadan. oradan şansını deneyip şifre alabilir sonra e devletten işlemlerini halledebilirsin.
Adam, teyzeyi sormuyor. Askerliği soruyor

yoklama değil o celptir her ay vardır ptt ye gidip şifreni al oradan kontrol et tabiki ama tecil de edebilirsin 2 yıl hakkın var öğrenci değilsen daha sonra okursan yine hakkın oluyor

eve kagıt felan gelmiyor kardeşim günün zamanın geldigi zaman oturdugun semt askerlik şubesine gidiyorsun asker alma gerekli evraklar var onları yapacaksın zaten saglık sorunun yoksa askersin tekrar asker şubesine teslim ediyorsun e devlette asker alma diye bir yer var orda görürsün e devlete sonradan düşüyor benim zmanımda böyle idi askerden geleli 6 sene oldu

ASKERLIK SUBEYE GIT DAHA IYI BIDE SUBEYE GIDERKEN KAĞIT FALAN VEZIKALIK FOTOGRAF LAZIM ONLARIDA TESLIM EDERSIN ISIN DAHA KOLAY OLUR

telefondan e devlten giremiyorasan en iysi askerlik şube kardeşim çoğu işler e devlet den yapılıyor lazım olcak ama sana e devlet

knk googlede yazıyor oraya baksana en temizi
en dogrusu orada var

20 Yaşına Girer Girmez Askerlik Şubeye Yoksa Ceza Geliyor Her Gün Çok Önemli Değil Ama Bi Şekil Senden O Parayı Alıyorlar / Benim 250TL Cezam Var Hala

sa askerlik ile ilgili bişey sorucam sadece bilgisi olanlar yazarsa güzel olur

şuanda 19 yaşındayım askerlikle ilgili e devlete giriş için şifre alamıyorum(bana ait bir telefon yok 1 tane telefon var annemde oda patlak şuan)

yoklama için vs illa askerlik şubesinemi gitmem gerekiyor (mobil bankacılıkla girmeyi denemedim cepbank kapalı şuan)

+ cepbank kullanarak herhangi bir telefon bağlamadan yani kod vs gelmeden giriş yapabiliyormuyum

yoklamalar ne zaman oluyor genel olarak ?
as ptt den e devlet şifre sini alabilirsin yada askerlik şubeye git

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt