askerlik ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Extiradeniz

Efsane Üye
sa askerlik ile ilgili bişey sorucam sadece bilgisi olanlar yazarsa güzel olur

şuanda 19 yaşındayım askerlikle ilgili e devlete giriş için şifre alamıyorum(bana ait bir telefon yok 1 tane telefon var annemde oda patlak şuan)

yoklama için vs illa askerlik şubesinemi gitmem gerekiyor (mobil bankacılıkla girmeyi denemedim cepbank kapalı şuan)

+ cepbank kullanarak herhangi bir telefon bağlamadan yani kod vs gelmeden giriş yapabiliyormuyum

yoklamalar ne zaman oluyor genel olarak ?

e devlet üzerinden 1 ocak gününden 31 aralığa kadar yapabılırsın dıye bılıyorum ayrıca google da herşey yazıyor bu soruların cevaplarını burda çok zor alırsın

e devlet üzerinden 1 ocak gününden 31 aralığa kadar yapabılırsın dıye bılıyorum ayrıca google da herşey yazıyor bu soruların cevaplarını burda çok zor alırsın
bende araştırıyorum belki yine askerliğe daha önce gitmiş bilen biri vardır diye yazdım

E devletten yapamıyorsan şubeye gitmek zorundasın, yıl sonuna kadar yapmazsan cezası var, çünkü erteleme yapacakları ve celbe cağrılacakları ayırıyolar tarih tarih

e devlet şifresini ptt şubelerinden alabiliyosun burada komşu teyze var kimsesi yok zamanında almışlar ama tapu vs. işleri için tekrar alınması gerekti ptt şubesine götürdük onlar halletti telefona falan ihtiyaç duymadan. oradan şansını deneyip şifre alabilir sonra e devletten işlemlerini halledebilirsin.

E devletren ayarlamadıysan askerlik şubeye git kardeşim ordaa hallederler

sa askerlik ile ilgili bişey sorucam sadece bilgisi olanlar yazarsa güzel olur

şuanda 19 yaşındayım askerlikle ilgili e devlete giriş için şifre alamıyorum(bana ait bir telefon yok 1 tane telefon var annemde oda patlak şuan)

yoklama için vs illa askerlik şubesinemi gitmem gerekiyor (mobil bankacılıkla girmeyi denemedim cepbank kapalı şuan)

+ cepbank kullanarak herhangi bir telefon bağlamadan yani kod vs gelmeden giriş yapabiliyormuyum

yoklamalar ne zaman oluyor genel olarak ?
googlede yazıyor zaten aga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt