Aşırı hızlı kilo verme taktikleri

Öğünlerini azalt ama proteini kesinlikle azaltma kilo verirken aynı zamanda kasların da eriyebilir onun dışında sporunu yapmadan önce 15 20 dakikalık bir kardiyoyla bile uzun vadede kilo verirsin.

kral bütçem var ne önerebilirsin

Dostum bütçene göre değişir bu durum. Eğer cebimde para dolu dersen benim yaptığım kürün aynısını tavsiye ederim fakat bilmeyen biri için biraz meşakkatli bir durum. Enjeksiyon yapamam dersen SR9009-GW501516-YOHIMBINE(Orjinallerini bulman lazım) kullanmanı tavsiye ederim.

Günlük minimum 160gram protein.
2 yemek kaşığı zeytinyağı.
Bol yeşillik.
Minimum 4 litre su.
2 tane yeşil elma.
Günlük 50-100gram basmati pirinç. (Haftanın 4 günü karb alıp 3 günü no carb yaparak dalgalandırabilirsin ama bunu ideal kilona yaklaştığında yapmanı tavsiye ederim, şu an bahsettiğim beslenme ile her türlü kilo vereceksin.)

Sana tavsiyem bu süreçte beslenmene çok dikkat etmen. Haftanın 1 günü cheat yap cart curt gay guy işler ama iraden zayıfsa yapabilirsin. Emin ol hiç diyet bozmamak daha kolay. Sağlam mental ile giriştiğin zaman ve uzun soluklu bir sürece girdiğinin bilincinde olduğunda salak saçma çikolata cart curt yiyerek vücudun dengesini bozmazsın, canın çekmez. Diyetin ilk 2 haftası eski düzenden kopma aşamasında olacağın için canın illa ki bir şeyler çekecek ama bunun kontrolü senin elinde. Uzun süreli diyet sonrası şekerin öyle bir dengeli hale geliyor ki canın hiçbir şey istemiyor.

Enjeksiyon yapabilirim dersen(zor bir şey değil) karnitin ve hgh fragment gerçekten etkili. (Karnitin bulmak kolay, orjinal fragment bulmak çok zor.)
Uzun süredir bu işin içindeyim ve vücudumu tanıyorum. Low carb dönemimde hgh fragment beklediğimden fazla açtı vücudumu. Ama dediğim gibi bu işin 2 ana kısmı var, beslenme ve spor. Bunlar olmadan bi cacık olmaz.

Eğer süreci hızlandırmak istiyorsan haftanın 3 günü çift bölge ağırlık + 30dk kardiyo diğer 3 gün ise karın ve 1.5 saat tempolu kardiyo şeklinde ilerleyebilirsin. Bu yazdığım program yazdığım ürünlerle birlikte yapılması gereken bir program. Destekleyici kullanmıyorsan bu program iyi değil.

Beyler güncel olarak boyum 1.79 kilom 95 ve gercekten zayıflamam lazım 70 kiloya kadar düşmek bacaklarımı zayıflatmak istiyorum çok hızlı şekilde bunu nasıl yapabilirim hızlı yağ yakan ilaç gibi önerileriniz varsada bekliyorum
günlük kalorini azalt işlenmiş gıdalardan uzak dur
bol protein al sebze tüketimini artır
haftada en az 4 gün kardiyo yap koşu veya hızlı yürüyüş iyi seçenek
bacakların için squat lunge gibi bacak odaklı hareketler ekle
günde 2-3 litre su iç şekerli içecekleri bırak yeşil çay veya kahve metabolizmanı hızlandırabilir
uyku düzenine dikkat et günde 7-8 saat uyu
takviye veya ilaç düşünüyorsan önce doktora danış çok hızlı kilo kaybetmek sağlığına zararlı olabilir dikkat et

Beyler güncel olarak boyum 1.79 kilom 95 ve gercekten zayıflamam lazım 70 kiloya kadar düşmek bacaklarımı zayıflatmak istiyorum çok hızlı şekilde bunu nasıl yapabilirim hızlı yağ yakan ilaç gibi önerileriniz varsada bekliyorum
Obez olduğun belliydi

Dostun öncelikle forumdaki bu konuda en bilgili kişinin ben olduğunu düşünerek başlıyorum eğer spor yapmadan kilo vermek istiyosan tek çözim uzun sürelee aç kalmak bu süreçte fazla uyuman lazım açlık hissetmemek için sigara kahve ilede destekleyebilirsin açlığı bastırmayı eğer spor yapıyorsam koşu bandında eğimi yükseltip yürümen gerekiyo unutma koşarak değil yürüyerek daha hızlı kilo verirsin ilaç önercek olursam cardarine kullanabilirsin çok hızlı yağ yakar bacaklarındaki yorulmayı minimuma indirir yorulmassın 3. Bi akciğer gibi düşün kalbinde sorun yoksa clenbuterolde alabilirsin ama en önemlisi beslenme unutma antrenman sporun %30 unu kapsar beslenme %70 iyi yıllar dilerim

Dostun öncelikle forumdaki bu konuda en bilgili kişinin ben olduğunu düşünerek başlıyorum eğer spor yapmadan kilo vermek istiyosan tek çözim uzun sürelee aç kalmak bu süreçte fazla uyuman lazım açlık hissetmemek için sigara kahve ilede destekleyebilirsin açlığı bastırmayı eğer spor yapıyorsam koşu bandında eğimi yükseltip yürümen gerekiyo unutma koşarak değil yürüyerek daha hızlı kilo verirsin ilaç önercek olursam cardarine kullanabilirsin çok hızlı yağ yakar bacaklarındaki yorulmayı minimuma indirir yorulmassın 3. Bi akciğer gibi düşün kalbinde sorun yoksa clenbuterolde alabilirsin ama en önemlisi beslenme unutma antrenman sporun %30 unu kapsar beslenme %70 iyi yıllar dilerim
en bılgılı kısı oldugun kadar yazmayı da bılsen keske

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt