Aşırı hızlı kilo verme taktikleri

Beyler güncel olarak boyum 1.79 kilom 95 ve gercekten zayıflamam lazım 70 kiloya kadar düşmek bacaklarımı zayıflatmak istiyorum çok hızlı şekilde bunu nasıl yapabilirim hızlı yağ yakan ilaç gibi önerileriniz varsada bekliyorum
Kalori açığı yaratman ve günlük aktivitelerini arttırman yeterli. Ödemler içinde bolca sebze tüketebilirsin. Bu süreci desteklemek için lcarnitine veya termojenik yağ yakıcılar kullanabilirsin. LCarnitine tamamen zararsızdır fakat termojenik yağ yakıcılarda (önerim grenade) kesinlikle dikkat etmen gerekli, kalp sorunların varsa veya ilk kullanımda nefes darlığı kalp sıkışması vs yaşarsan kullanmaman gerekiyor.

yorumda yine 2 ay spora gidip antranör kesilenler doluşmuş, kilo vermek için 600-700 kalori açık vermen lazım spor falan %5-10 etki eder sadece vücudunu şekillendirirsin ekstra olarak kilo vermene çok yardımcı olmaz kilo almak isteyenlerde gainer cicibebe gibi şeyler kullanmasın sadece yağ olarak alır sonra skinny fat çıkmazına düşer ağlarsınız karb ağırlıklı (ekmekten patates kızartmasından gelen karb değil yulaf vs) beslenip hipertrofi antrenmanı yapsın kalori saymasına gerek yok yeterince çok beslendiğinden emin olması yeter, kilo vermek için ilaç olarakta efedrin giriş seviye streoid gibi birşey denebilir ama çok dikkatli kullanılması gerek bağımlılık yapıyor efedrin bulamazsanızda eczaneden broksin öksürük şurubu alınabilir içinde az da olsa efedrin var ama çok zararlı dikkatsss

Bulk küründen sonra 135 kiloları gördüm. PCT sonrası SR9009-GW501516-YOHIMBINE-HGH FRAGMENT(Günlük 400MCG)-Enjeksiyon karnitin ile 1 ayda 8 kilo yağ 4 kilo ödem gitti. Bütçeni yazarsan sana uygun bir şeyler söyleyebilirim kardeşim. (Beslenme düzeni ve kalori açığın olmadığı sürece bu saydıklarımın hiçbirisi hiçbir işe yaramaz)

kanka ilk zamanlar 115 kilo morbit obez biriydim boyum 183 3 ay gibi sürede 85 bandında inmiştim ama vicudum yine yağlıydı spora başladığımdan beri tam 8 ay oldu fiziğim şu aralar güzel en azından çok yağlı değilim 3 ayda ben -30 kilo verdim verirken hergün aynı şeyleri yiyodum paylaşayım sanada (sağlıklı sağlıksız bilmem ben böyle klio verdim) günlük 1.5 su bardağı basmati prinç 400 gr tavuk göğüsü yiyodum akşamları sabahları 2 yumurta haşla ye çık 3 4 günde birde yulaf yiyodum artı olarak ağırlık antrenmanı ve cardio eklemen lazım istersen yaz dc den daha detaylı yazarım sana
valla olur kanka dc bırakırmısın

Bulk küründen sonra 135 kiloları gördüm. PCT sonrası SR9009-GW501516-YOHIMBINE-HGH FRAGMENT(Günlük 400MCG)-Enjeksiyon karnitin ile 1 ayda 8 kilo yağ 4 kilo ödem gitti. Bütçeni yazarsan sana uygun bir şeyler söyleyebilirim kardeşim. (Beslenme düzeni ve kalori açığın olmadığı sürece bu saydıklarımın hiçbirisi hiçbir işe yaramaz)
kral bütçem var ne önerebilirsin

Kalori açığı yaratman ve günlük aktivitelerini arttırman yeterli. Ödemler içinde bolca sebze tüketebilirsin. Bu süreci desteklemek için lcarnitine veya termojenik yağ yakıcılar kullanabilirsin. LCarnitine tamamen zararsızdır fakat termojenik yağ yakıcılarda (önerim grenade) kesinlikle dikkat etmen gerekli, kalp sorunların varsa veya ilk kullanımda nefes darlığı kalp sıkışması vs yaşarsan kullanmaman gerekiyor.
eyw dostum sağol

dahiliye doktorları kontrol altında göbüşe iğne vuruyorlar ve kilo veriyon kardeşim

günde 5 öğün yiyeceğine tek öğüne düşür olabildiğince yürüyüş yap böylece malum diyetlerle sürünmezsin

Beyler güncel olarak boyum 1.79 kilom 95 ve gercekten zayıflamam lazım 70 kiloya kadar düşmek bacaklarımı zayıflatmak istiyorum çok hızlı şekilde bunu nasıl yapabilirim hızlı yağ yakan ilaç gibi önerileriniz varsada bekliyorum
bende 85 den 75 e dustum ama bu dusus cok hizli yasandi 15 gün civarı bir süreçti her yerimde çatlaklar oluştu bu direkt olup bitecek bir şey değil güven bana 3-4 ayda yaparsan sağlıklı bir şekilde zayıflarsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt