Çözüldü Arkadaşlar böyle bi eposta geldi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaanksde

Gold Üye
Arkadaşlar böyle bi eposta geldi dikkate almalımıyım? Çeviriden çeviripte attım

CITIBANK INTERNATIONAL NEW YORK
MÜDÜRÜ, DIŞ İŞLETMELER BÖLÜMÜ
ADRES: 87-11 Queens Boulevard, Elmhurst, NY 11373
Bayan Charlotte Ferguson'un Masaüstünden

Yararlanıcının Dikkatine

Birleşmiş Milletler'den Merkezi ödeme ofisimize yapılan 14.5 Milyon ABD Doları tutarındaki ödenmemiş ödemenizin, yönetim kurulumuzla yaptığımız bir dizi toplantının ardından ödeme için imzalandığını bildirmek isterim, Size daha önce iki farklı bildirim gönderdik. Bu Yeni Gelişme ile ilgili olarak postalar ve bu zamana kadar sizden herhangi bir onay postası almamış olmamız şaşırtıcı, bu postayı size bir HATIRLATICI olarak tekrar gönderiyorum ve United'dan aldığımız Yetkilendirme Mektubu ile ilgili onayınızı istiyorum. Uluslar, Ayrıca bu ödeme size Banka Havalesi yoluyla gelecektir, tüm ödemeleri en kısa sürede sonuçlandırmak istiyoruz. Aşağıda gerekli bilgiler var mı?

1) Tam Ad:
2) Tam Adres:
3) İletişim telefon ve faks numaranız:
4) Yaşınız ve Mesleğiniz:
5) Geçerli herhangi bir kimlik fotokopisi:
6) Banka adınız:
7) Banka Adresiniz:
8) Hesap adı:
9) Hesap Numarası:
10) ABA/Yönlendirme Numarası:
11) Swift veya Sıralama Kodu:

Teşekkürler ve Tebrikler Acil yanıtınızı bekliyorum. FONLAR TEMİZLEME BİRİMİ DİREKTÖRÜ'ne

teşekkür ederiz

Tosunun yan çarını bulmuşsun :D

Happy Anniversary GIF by Sesame Street

Arkadaşlar böyle bi eposta geldi dikkate almalımıyım? Çeviriden çeviripte attım

CITIBANK INTERNATIONAL NEW YORK
MÜDÜRÜ, DIŞ İŞLETMELER BÖLÜMÜ
ADRES: 87-11 Queens Boulevard, Elmhurst, NY 11373
Bayan Charlotte Ferguson'un Masaüstünden

Yararlanıcının Dikkatine

Birleşmiş Milletler'den Merkezi ödeme ofisimize yapılan 14.5 Milyon ABD Doları tutarındaki ödenmemiş ödemenizin, yönetim kurulumuzla yaptığımız bir dizi toplantının ardından ödeme için imzalandığını bildirmek isterim, Size daha önce iki farklı bildirim gönderdik. Bu Yeni Gelişme ile ilgili olarak postalar ve bu zamana kadar sizden herhangi bir onay postası almamış olmamız şaşırtıcı, bu postayı size bir HATIRLATICI olarak tekrar gönderiyorum ve United'dan aldığımız Yetkilendirme Mektubu ile ilgili onayınızı istiyorum. Uluslar, Ayrıca bu ödeme size Banka Havalesi yoluyla gelecektir, tüm ödemeleri en kısa sürede sonuçlandırmak istiyoruz. Aşağıda gerekli bilgiler var mı?

1) Tam Ad:
2) Tam Adres:
3) İletişim telefon ve faks numaranız:
4) Yaşınız ve Mesleğiniz:
5) Geçerli herhangi bir kimlik fotokopisi:
6) Banka adınız:
7) Banka Adresiniz:
8) Hesap adı:
9) Hesap Numarası:
10) ABA/Yönlendirme Numarası:
11) Swift veya Sıralama Kodu:

Teşekkürler ve Tebrikler Acil yanıtınızı bekliyorum. FONLAR TEMİZLEME BİRİMİ DİREKTÖRÜ'ne

teşekkür ederiz
d0landırıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt