AridekVM Valorant Spoofer Crâcked By LOLSHAN (Paste)

Açtığım gibi bilgisayar bozuldu biosa atıyor otomatik ve biostan çıkamıyorum windowsun kurulu oldugu bir usb yok elimde formato nasıl atacağım
BILGISAYARINIZ KIRILMIŞ, SIZI UYARMAYA ÇALIŞTIĞIM ŞEY BU, BU Crâck'I YAYINLAYAN ADAM BIR DOLANDIRICI

PROFILINI RAPOR ET

Açtığım gibi bilgisayar bozuldu biosa atıyor otomatik ve biostan çıkamıyorum windowsun kurulu oldugu bir usb yok elimde nasıl format atacağım
dostum bende çalışıyor bi sıkıntı yok, sen usb için sürücü seçerken windowsun yüklü olduğu sürücüyü seçtiysen windowsu bozmuşsundur doğal olarak veya ana kartınla ilgili bi problem var ama 1. ihtimal daha kuvvetli gibi sende

dostum bende çalışıyor bi sıkıntı yok, sen usb için sürücü seçerken windowsun yüklü olduğu sürücüyü seçtiysen windowsu bozmuşsundur doğal olarak veya ana kartınla ilgili bi problem var ama 1. ihtimal daha kuvvetli gibi sende
çatlağı tekrar kullanmayı deneyin ve sürprizi görün

I made a video explaining how to unlock val 5. If you need it, you can add me on discord.
Discord+kyle_6553

Kullanmayın, benim bilgisayarımı, arkadaşımın bilgisayarını bozdu, bu adam yüzünden işimden bir sürü dosya kaybettim
aridek disklerimi sildi, tüm disklerin içindeki tüm dosyaları kaybettim. Önemli dosyalarımı kaybettim:cryangry:İşimdeki dosyaları da kaybettim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt